Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Παντρεύεται την σύντροφό του, Νάνσυ – «Όλα ξεκίνησαν πριν δύο μήνες»

23:10 - 04/10/2022

Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι εδώ και λίγους μήνες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος μας σύστησε μπροστά To άρθρο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Παντρεύεται την σύντροφό του, Νάνσυ – «Όλα ξεκίνησαν πριν δύο μήνες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Survivor

Δείτε τη μακροσκελή ανάρτηση του πρώην παίκτη του Survivor για την εκλεκτή της καρδιάς του, Νάνσυ 

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Παντρεύεται ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Γνωρίστηκε με τη σύντροφό του πριν δύο εβδομάδες

Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Survivor 5

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τη σύντροφό του.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ο  Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται και αυτή είναι η σύντροφός του(ΦΩΤΟ)

Με μια μακροσκελή του ανάρτηση στο Instagram o Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι είναι έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του σύντροφο.Ο γνωστός make up artist ανακοίνωσε πως οι δυο τους σκοπεύουν να παντρευτούν στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού.Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε διαδικτυακά πριν δύο μήνες και […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»