Άννα Αμανατίδου για Βίκυ Καγιά: Ζήτησα να με συμβουλεύσει σε ποιο πρακτορείο να πάω και δε μου απάντησε

21:34 - 04/10/2022

“Μου απάντησε σε αυτό το μήνυμα αλλά δεν μου απάντησε περαιτέρω. Δε με βοήθησε στην πράξη” είπε η Άννα Αμανατίδου. Η Άννα Αμανατίδου μίλησε στο Happy Day και διευκρίνισε για τις δηλώσεις που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες για την Βίκυ Καγιά. «Υπήρχε επικοινωνία με την κυρία Βίκυ Καγιά γιατί ήθελα παραπάνω καθοδήγηση σχετικά ... Περισσότερα To άρθρο Άννα Αμανατίδου για Βίκυ Καγιά: Ζήτησα να με συμβουλεύσει σε ποιο πρακτορείο να πάω και δε μου απάντησε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άννα Αμανατίδου: "Ζήτησα από την Καγιά να με συμβουλεύσει για ένα πρακτορείο και δεν απάντησε καν"

"Δεν θέλω να υπονοήσω ότι είναι σνομπ, απλά δεν μου απάντησε στο μήνυμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει κόντρα σε 200 ομάδες

Χρηματιστήριο Αθηνών: Κλείσιμο με άνοδο 0,33% για τον Γενικό Δείκτη

Ο Έλτον Τζον αποκάλυψε ότι δεν βλέπει από το ένα μάτι: «Δεν μπορώ να διαβάσω ούτε τους στίχους»

Ερντογάν και Ρούτε συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, το PKK και την άρση του εμπάργκο όπλων από σύμμαχες χώρες

Θρίλερ στην Ηλιούπολη με άνδρα που απείλησε με καραμπίνα την γυναίκα του - Φέρεται να έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του

Η πρώτη έκθεση για το μωρό της Κατερίνας «δείχνει» ασφυξία - Νέα στοιχεία και μαρτυρίες για το θρίλερ της Αμαλιάδας