Κώστας Τσουρός: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα του – «Είχαμε ιδιαίτερη σχέση, πολλά τα έχω κάνει για εκείνον»

19:54 - 04/10/2022

Ο Κώστας Τσουρός υποδέχτηκε την «Ελένη» στο μοντέρνο σπίτι του και παραχώρησε μια εφ’ολης της ύλης To άρθρο Κώστας Τσουρός: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα του – «Είχαμε ιδιαίτερη σχέση, πολλά τα έχω κάνει για εκείνον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παύλος Σιδηρόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση της αδερφής του – «Πίστευα ότι θα μπορέσει να το ελέγξει»

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο πρίγκιπας της ελληνικής ροκ έφυγε από τη ζωή στις 6 Δεκεμβρίου του 1990 σε ηλικία 42 ετών από υπερβολική χρήση ηρωίνης. Είχε όμως προλάβει να αφήσει το δικό του στίγμα στο χώρο της μουσικής μέσα από τα τραγούδια του με τα οποία έλεγε τη δική του «αλήθεια». Η αδερφή του καλλιτέχνη, Μελίνα Σιδηροπούλου παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και μίλησε για τις στιγμές με τον αδερφό της. «Τον θυμάμαι τελείως ντυμένο άλλα ντ΄άλλων, να πηγαινοέρχεται στο δωμάτιό του, να έρχονται οι φίλοι του και να παίζουν. Στον από πάνω όροφο ο γιος της σπιτονοικοκυράς ασχολούνταν με το ροκ όταν ο Παύλος ήταν 13-14 χρονών και πήγαινε μαζί του και άκουγε. Μπα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»