Γιώργος Λιάγκας: «Έβγαζε 1,5 εκ. ο Μένιος Φουρθιώτης; Έχω τρελαθεί»

11:10 - 04/10/2022

Με αφορμή μια φράση που είπε ο Μένιος Φουρθιώτης στην απολογία του, ότι έβγαζε 1,5 εκ. τον χρόνο, ο Γιώργος […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Έβγαζε 1,5 εκ. ο Μένιος Φουρθιώτης; Έχω τρελαθεί» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η έκπληξη του παρουσιαστή στον αέρα όταν άκουσε την αμοιβή του άλλου παρουσιαστή. «Τότε γιατί ψάχνουμε γυναίκες παρουσιάστριες; Τον Φουρθιώτη να πάρουμε» σχολίασε.

Διαβάστε το στο in.gr

Λιάγκας: «Έβγαζε 1,5 εκατ. ο Φουρθιώτης; Έχω τρελαθεί. Να τον πάρουμε…»

Αναφορικά με αυτό που είπε ο Μένιος Φουρθιώτης στην απολογία του, ότι έβγαζε 1,5 εκ. τον χρόνο, τοποθετήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής σχολίασε χαμογελώντας: «Συγγνώμη, έβγαζε 1,5 εκ. τον χρόνο ο Μένιος Φουρθιώτης; Πολύ ψύχραιμοι είστε όλοι και το αντιμετωπίζετε έτσι καλά έκανε και τα έβγαζε; Μπράβο ο άνθρωπος αλλά δεν σας κάνει εντύπωση; Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι ο Φουρθιώτης έβγαζε 1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο» είπε και πρόσθεσε: «Δεν είπα εγώ ότι τα έβγαζε παράνομα, ότι έκλεβε, απλά μου κάνει εντύπωση. Υπάρχει ένα χρηματιστήριο της τηλεόρασης που δεν γνώριζε ότι ο κύριος Φουρθιώτης αμείβεται με ενάμιση εκατομμύριο. Τότε γιατί ψάχνουμε γυναίκες παρουσι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Έβγαζε 1,5 εκ. ο Μένιος Φουρθιώτης; Έχω τρελαθεί!»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με την αποκάλυψη του Μένιου Φουρθιώτη ότι έβγαζε 1,5 εκ. τον χρόνο.Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με την αποκάλυψη του Μένιου Φουρθιώτη ότι έβγαζε 1,5 εκ. τον χρόνο.«Συγγνώμη, έβγαζε 1,5 εκ. τον χρόνο ο Μένιος Φουρθιώτης; Πολύ ψύχραιμοι είστε όλοι και το αντιμετωπίζετε έτσι καλά έκανε και τα έβγαζε; Μπράβο ο άνθρωπος αλλά δεν σας κάνει εντύπωση; Μόνο σε μένα κάνει εντύπωση. Είναι απόλυτα φυσιολογικό ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Τότε γιατί ψάχνουμε γυναίκες παρουσιάστριες; Αυτόν να πάρουμε»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε