Μαρκέλλα Πλούμη Κατσουλάκη: Η αθλήτρια που έγινε viral στο TLIFE για την τρυφερή στιγμή με το μωρό της

07:24 - 04/10/2022

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα τελευταία 24ωρα δύο φωτογραφίες στις οποίες πρωταγωνίστρια είναι η παίκτρια To άρθρο Μαρκέλλα Πλούμη Κατσουλάκη: Η αθλήτρια που έγινε viral στο TLIFE για την τρυφερή στιγμή με το μωρό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρκέλα Πλούμη – Κατσουλάκη: Η αποθέωση για τη μητέρα – αθλήτρια που βγαίνει αλλαγή και ταΐζει το μωρό της στον πάγκο!

Πρώτα μάνα και μετά όλα τ’ άλλα. Η Μαρκέλα Πλούμη–Κατσουλάκη φόρεσε το μαγιό της, το σκουφάκι της και ρίχτηκε στη μάχη του αγώνα με τον ΝΟ Ρεθύμνου. Η αθλήτρια του πόλο, ούσα παίκτρια του ΝΟ Χανίων, κατάφερε να συνδυάσει τη μητρότητα με τον αθλητισμό, ακόμα και τώρα, που το μωρό της, είναι μόλις τριών μηνών. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, βρισκόταν στο […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»