GNTM: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή – «Βίκυ δεν είσαι με τα καλά σου, έκανε την πόζα του εξορκιστή»

22:23 - 03/10/2022

Δίχασε η Χριστίνα με τις πόζες της στο GNTM, με τους κριτές να είναι ιδιαίτερα σκεπτικοί στην απόφασή τους. Αν […] The post GNTM: Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή – «Βίκυ δεν είσαι με τα καλά σου, έκανε την πόζα του εξορκιστή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

GNTM: Αποχώρησε η Σοφία Χατζηπαντελή – «Ήταν δύσκολο αλλά το κατάφερα»

Οι auditions του GNTM 5 έφτασαν στο τέλος τους και τα υποψήφια μοντέλα που διεκδικούν μια θέση στο χώρο της μόδας αλλά και στο σπίτι του διαγωνισμού ήρθαν αντιμέτωπα με το Id catwalk όπου κλήθηκαν να δείξουν μέσα από τη μόδα το ποια πραγματικά είναι. Ωστόσο, τις εμφανίσεις τους θα σχολιάσουν οι τρεις από τους τέσσερις κριτές αφού η Σοφία Χατζηπαντελή ολοκλήρωσε την παρουσία της στο GNTM και αποχώρησε από το διαγωνισμό. Λίγο πριν το Id catwalk, οι υπόλοιποι κριτές του GNTM αποχαιρέτησαν την Σοφία Χατζηπαντελή και την ευχαρίστησαν για την πολύτιμη βοήθειά της. «Ήταν δύσκολο αλλά το κατάφερα. Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα, που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν φοβούνταν για τίποτα.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

GNTM: Παρελθόν η Σοφία Χατζηπαντελή- Οι δηλώσεις της πριν την αποχώρηση

Οι οντισιόν του GNTM ολοκληρώθηκαν με την Σοφία Χατζηπαντελή να αποτελεί πλέον παρελθόν από το ριάλιτι μοντέλων.Οι οντισιόν του GNTM ολοκληρώθηκαν με την Σοφία Χατζηπαντελή να αποτελεί πλέον παρελθόν από το ριάλιτι μοντέλων.Λίγο πριν το ID Catwalk, οι υπόλοιποι κριτές την αποχαιρέτησαν και την ευχαρίστησαν για την βοήθειά της σε ένα κλίμα συγκίνησης. «Ήταν δύσκολο αλλά το κατάφερα. Νομίζω ότι μου άρεσε περισσότερο από όλα, που είδα δυναμικές γυναίκες και δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»