Φασούλας: "Θα ενώσω τις δυνάμεις μου με αυτούς που θέλουν να πάμε το ελληνικό μπάσκετ ξανά μπροστά"
15:33 - 19/01/2020
Μήνυμα ότι είναι έτοιμος να ασχοληθεί διοικητικά με την επόμενη μερα του ελληνικού μπάσκετ έστειλε ο Παναγιώτης Φασούλας στην κοπή της πίττας της ΕΣΚΑΝΑ.
Διαβάστε Περισσότερα στο Sport24
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φασούλας: «Ενώνω τις δυνάμεις μου με όλους όσους θέλουν να πάμε μπροστά το ελληνικό μπάσκετ»
Ο γενικός διευθυντής του γυναικείου τμήματος του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας, τόνισε πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται αναδιάρθρωση και δήλωσε ότι τάσσεται με όσους θέλουν να πάει το μπάσκετ μπροστά.
Διαβάστε το στο in.grΦασούλας: «Θα ενώσω τις δυνάμεις μου με όσους θέλουν το καλό του μπάσκετ»
Ο Παναγιώτης Φασούλας έδωσε το παρών στην κοπή πίτας της ΕΣΚΑΝΑ και σε ομιλία του έστειλε μήνυμα πως είναι έτοιμος να ασχοληθεί με τα διοικητικά του ελληνικού μπάσκετ και να ενώσει τις δυνάμεις του με όσους θέλουν το καλό του αθλήματος.Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Φασούλας ανέφερε: «Το 2020 είναι μια σημαντική χρονιά για το ελληνικό μπάσκετ. Οι αποφάσεις της κυβέρνησης κι οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχει πάρει για την ανανέωση των διοικήσεων των ομοσπονδιών δημιουργούν προϋποθέσεις για νέα πνοή στον ελληνικό αθλητισμό. Είναι πια φανερό σε όλους πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα. Χρειάζεται ριζική αναδιοργάνωση, με κατάλληλους ανθρώπους, παλιούς αλλά και νέους, χωρίς να απ
Διαβάστε το στο filathlos.grΦασούλας: «Ενώνω τις δυνάμεις μου με όλους όσους θέλουν να πάμε μπροστά το ελληνικό μπάσκετ»
Ο γενικός διευθυντής του γυναικείου τμήματος του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Φασούλας, τόνισε πως το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται αναδιάρθρωση και δήλωσε ότι τάσσεται με όσους θέλουν να πάει το μπάσκετ μπροστά.
Διαβάστε το στο to10.gr