Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στην Άννα Αμανατίδου και η αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το GNTM

13:24 - 03/10/2022

Για όλα όσα ακούγονται για το GNTM αλλά και όσα της καταλογίζουν μίλησε η Βίκυ Καγιά To άρθρο Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στην Άννα Αμανατίδου και η αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή από το GNTM δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Καγιά: Απαντά για τα σχόλια που έχει δεχτεί το GNTM και την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η Βίκυ Καγιά τις τελευταίες ημέρες που προβάλλονται οι οντισιόν του GNTM έχει δεχτεί ουκ ολίγες φορές σχόλια από διάφορες κατευθύνσεις, όπως και το σόου στο σύνολό του. «Λογικό είναι. Μια εκπομπή μόδας δεν είναι απολύτως κατανοητή από το ευρύ κοινό και τον κόσμο. Η Μόδα είναι ένας κόσμος μαγικός που είναι τέλειο να τον […] The post Βίκυ Καγιά: Απαντά για τα σχόλια που έχει δεχτεί το GNTM και την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Η Βίκυ Καγιά απαντά με τον δικό της τρόπο σε όσα γράφονται για τη σχέση της με την Σοφία Χατζηπαντελή

Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν το νέο πρόσωπο του GNTM, καθώς, μετά την επιστροφή της Βίκυς Καγιά, το μοντέλο βρέθηκε ανάμεσα στους κριτές του ριάλιτι. Από τα πρώτα κιόλας γυρίσματα στο πλατό για τις οντισιόν δεν έλειπαν οι εντάσεις ανάμεσα στην κριτική επιτροπή. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο μιλούσαν για τους καβγάδες και τις […] The post Η Βίκυ Καγιά απαντά με τον δικό της τρόπο σε όσα γράφονται για τη σχέση της με την Σοφία Χατζηπαντελή appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»