Πλήγμα με Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό, 2-3 εβδομάδες εκτός

13:04 - 03/10/2022

Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νοκ-άουτ για έναν μήνα ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό

Πλήγμα στον Ολυμπιακό με Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα των “ερυθρόλευκων” με τον Ατρόμητο (2-0) και θα μείνει εκτός δράσης για σημαντικό χρονικό διάστημα. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί υποβλήθηκε τη Δευτέρα (03.10) σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πράγματι έχει πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού ... Περισσότερα To άρθρο Νοκ-άουτ για έναν μήνα ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Άσχημα μαντάτα με Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - Τόσο καιρό θα μείνει εκτός!

Άσχημα μαντάτα με Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - Τόσο καιρό θα μείνει εκτός! 03/10/2022 Τα νέα από τις εξετάσεις του Γιουσέφ Ελ Αραμπί δεν ήταν καλά με τον Μαροκινό επιθετικό να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 εβδομάδες. Χάνει τα κρίσιμα ματς για το Europa League όπως και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. O έμπειρος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα με τον Ατρόμητο και σήμερα πέρασε από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο, ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα. Σε πρώτη φάση, ο Ελ Αραμπί απέφυγε κάποιον σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατούσε στα... πιτς για μήνες, όμως, όπως όλα δείχνουν, ο Μαροκινός θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες. Έτσι, ο 35χρονος φορ θα

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ