Τάσος Τεργιάκης για Νίκο Μάνεση: «Συμφωνώ με την Ελεονώρα Μελέτη 100%, φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος»

12:18 - 03/10/2022

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη μετά τα σχόλια που έκανε ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του για τα νούμερα τηλεθέασης, συζήτησαν και στο Πρωινό […] The post Τάσος Τεργιάκης για Νίκο Μάνεση: «Συμφωνώ με την Ελεονώρα Μελέτη 100%, φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χείμαρρος ο Τάσος Τεργιάκης για τον Νίκο Μάνεση: «Συμφωνώ με την Ελεονώρα Μελέτη 100%, φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος»

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 συζητήθηκε τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη μετά τα σχόλια που έκανε ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του για τα νούμερα τηλεθέασης, με τον Τάσο Τεργιάκη να παίρνει θέση.Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 συζητήθηκε τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη μετά τα σχόλια που έκανε ο Νίκος Μάνεσης στην εκπομπή του για τα νούμερα τηλεθέασης, με τον Τάσο Τεργιάκη να παίρνει θέση.«Όπως είπε η Ελεονώρα, και συμφωνώ 100% μαζί της, φύγαμε όλοι και φύγαμε όλοι. Όταν μία εκπομπή πηγαίνει καλά και κάνει νούμερα τηλεθέασης, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τάσος Τεργιάκης για Νίκο Μάνεση: «Έγιναν όπως τα είπε η Ελεονώρα Μελέτη – Φύγαμε όλοι, έμεινε εκείνος»

Τα όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής για τα νούμερα τηλεθέασης, To άρθρο Τάσος Τεργιάκης για Νίκο Μάνεση: «Έγιναν όπως τα είπε η Ελεονώρα Μελέτη – Φύγαμε όλοι, έμεινε εκείνος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τάσος Τεργιάκης κατά Νίκου Μάνεση: Συμφωνώ με την Μελέτη - Φύγαμε όλοι από την εκπομπή και έμεινε εκείνος [βίντεο]

Το αιχμηρό σχόλιο του Τάσου Τεργιάκη για τον Νίκο Μάνεση και τη συνεργασία μαζί του.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

«Καρφιά» του Τάσου Τεργιάκη για τον Νίκο Μάνεση: «Φύγαμε όλοι οι υπόλοιποι και έμεινε εκείνος»

«Στις ποδοσφαιρικές ομάδες όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά διώχνουν τον προπονητή και δεν διώχνουν 11 παίκτες. Εδώ έγινε το αντίστροφο»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»