Ξεσπά η Καίτη Φίνου: «Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά – Γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;»

18:30 - 02/10/2022

Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Καίτη Φίνου, την Κυριακή, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, […] The post Ξεσπά η Καίτη Φίνου: «Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά – Γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξεσπά η Καίτη Φίνου: «Γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;»

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής...

Διαβάστε το στο Zougla

Ξεσπά η Καίτη Φίνου: «Γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;»

Η Καίτη Φίνου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Καίτη Φίνου: 33 σίριαλ έγιναν και δεν με πήραν, γιατί; Είμαι των 80s; Είμαι χοντρή;

Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Καίτη Φίνου, την Κυριακή, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη καθώς και την τηλεοπτική της απουσία η οποία, όπως τόνισε, δεν αποτελεί δική της επιλογή. Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου σημείωσε χαρακτηριστικά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ξεσπά η Καίτη Φίνου: "Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά"

"Γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε