Ξεσπά η Καίτη Φίνου: «Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά – Γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;»
18:30 - 02/10/2022
Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Καίτη Φίνου, την Κυριακή, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, […]
The post Ξεσπά η Καίτη Φίνου: «Δεν είναι επιλογή μου που δεν βρίσκομαι πουθενά – Γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπά η Καίτη Φίνου: «Γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;»
Η Καίτη Φίνου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής...
Διαβάστε το στο ZouglaΞεσπά η Καίτη Φίνου: «Γιατί είμαι των 80s; Γιατί είμαι χοντρή;»
Η Καίτη Φίνου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου...
Διαβάστε το στο govastileto.grΚαίτη Φίνου: 33 σίριαλ έγιναν και δεν με πήραν, γιατί; Είμαι των 80s; Είμαι χοντρή;
Καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε η Καίτη Φίνου, την Κυριακή, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη καθώς και την τηλεοπτική της απουσία η οποία, όπως τόνισε, δεν αποτελεί δική της επιλογή. Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου σημείωσε χαρακτηριστικά […]
Διαβάστε το στο irafina.gr