Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου αναστατώνει με μπικίνι στην παραλία

17:24 - 02/10/2022

Τι κι αν ο Οκτώβρης έκανε την είσοδο του, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου φροντίζει να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στα επαγγελματικά της κενά […] The post Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου αναστατώνει με μπικίνι στην παραλία appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Ασταμάτητη με το μπικίνι της η δημοσιογράφος του Star

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star Κατερίνα Παπακωστοπούλου συνεχίζει να φορά το μπικίνι της και να απολαμβάνει τα μπάνια της ακόμα και αν «μπήκε» ο Οκτώβριος!Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Star Κατερίνα Παπακωστοπούλου συνεχίζει να φορά το μπικίνι της και να απολαμβάνει τα μπάνια της ακόμα και αν «μπήκε» ο Οκτώβριος!Εντυπωσιάζοντας με το καλλίγραμμο κορμί της η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μοιράστηκε εκ νέου στιγμιότυπα, φορώντας το μαγιό της. Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος του STAR αποφάσισε να δημοσιεύσει μια ιστορία από την […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Mαρίνα Πατούλη: Με λευκό μπικίνι και κολιέ με πέρλες στην παραλία

Μπορεί το καλοκαίρι να έχει περάσει ανεπιστρεπτί, ωστόσο ο Οκτώβριος χάρη στις υψηλές θερμοκρασίας έδωσε το πράσινο φως σε πολύ κόσμο να βρεθεί ξανά στην παραλία. Από τους celebrities poy βρέθηκαν στην παραλία ήταν και η Μαρίνα Πατούλη με τον Βλάσση Χολέβα. Μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη έκανε μια glam εμφάνιση. Μάλιστα το beach look της […] The post Mαρίνα Πατούλη: Με λευκό μπικίνι και κολιέ με πέρλες στην παραλία appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»