Μαρία Ιωαννίδου: «Έφαγα φάπες από τη Ρένα Βλαχοπούλου γιατί διέκοψα το γύρισμα»

16:26 - 02/10/2022

Με αφορμή το νέο της βιβλίο παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ το […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Έφαγα φάπες από τη Ρένα Βλαχοπούλου γιατί διέκοψα το γύρισμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ιωαννίδου: Το τι φάπα έχω φάει από τη Ρένα Βλαχοπούλου

Άκρως αποκαλυπτική εμφανίστηκε η Μαρία Ιωαννίδου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη! Μια αναδρομή σε σταθμούς της καλλιτεχνικής της διαδρομής έκανε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή “Γεια σου” όπου και αποκάλυψε άγνωστο παρασκήνιο από τη συνεργασία με την Ρένα Βλαχοπούλου και τον Βαγγέλη Σειληνό. «Εγώ είχα ωραίο κορμί και δεν είχε χυδαιότητα το κορμί μου. Ήταν ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: Το τι φάπα έχω φάει από τη Ρένα Βλαχοπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μαρία Ιωαννίδου: Τι φάπα έχω φάει από τη Ρένα Βλαχοπούλου... - BINTEO

Με αφορμή το νέο της βιβλίο, η Μαρία Ιωαννίδου θυμήθηκε μέσω τηλεοπτικής της συνέντευξης μερικές από τις ξεχωριστές στιγμές στην καριέρα της.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»