Έγκλημα στην Καβάλα: Τι λέει ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία μετά από εντολή του δεσπότη

13:40 - 02/10/2022

Επίλογος στο έγκλημα που συντάραξε την Καβάλα, με τον 56χρονο να κάνει διπλή δολοφονία και αμέσως μετά να αυτοκτονεί. Ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία του, μιλάει και περιγράφει τα όσα έγιναν… Η Καβάλα παραμένει μουδιασμένη από το έγκλημα με τη διπλή δολοφονία και την αυτοκτονία του δράστη. Στην κηδεία του, δεν πήγε κανείς με ... Περισσότερα To άρθρο Έγκλημα στην Καβάλα: Τι λέει ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία μετά από εντολή του δεσπότη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έγκλημα στην Καβάλα: Τι λέει ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία του 56χρονου μετά από εντολή του μητροπολίτη

Ο 57χρονος κτηνοτρόφος, που σκότωσε το μόλις 10 μηνών παιδί του και την 31χρονη σύντροφό του, κηδεύτηκε χθες Σάββατο σε μία τελετή χωρίς κόσμο. Ούτε ο πατέρας του δεν πήγε στην κηδεία.

Διαβάστε το στο in.gr

Έγκλημα στην Καβάλα: Τι λέει ο ιερέας που τέλεσε την κηδεία του 56χρονου-Τα δανεικά και οι ηχογραφημένες συνομιλίες (VIDEO)

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις νέες αποκαλύψεις για το διπλό έγκλημα στην Καβάλα. Ο 56χρονος κτηνοτρόφος, που σκότωσε το μόλις 10 μηνών παιδί του και την 30χρονη πρώην σύντροφό του, κηδεύτηκε το Σάββατο σε μία τελετή με ελάχιστους ανθρώπους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ούτε ο πατέρας του δεν πήγε στην κηδεία. Ο πατήρ Δανιήλ Καρυπίδης μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και Πάλι» για την κηδεία του αυτόχειρα. «Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη στιγμή. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο αυτόχειρες δεν κηδεύονται. Κανονικά εδώ στο χωριό όταν πεθαίνει κάποιος, ακολουθούμε την νεκρώσιμη ακολουθία από τα μεγάφωνα, κλαίμε όλοι μαζί τον θανόντα, τα μαγαζιά είναι κλειστά και οι καμπάνες χτυπούν πένθι

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σκοτεινή Δεκαετία 1964 – 1974: Τα άγνωστα παρασκήνια της πιο ταραγμένης δεκαετίας της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας

Αυξημένες οι αποζημιώσεις των τεχνικών ασφαλίσεων για το 2023

H Eurolife FFH Στρατηγικός Συνεργάτης του Cycladic Kids Festival του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, για δεύτερη συνεχή χρονιά

«Πλατφόρμα στο Διαδίκτυο με εμφανίζει ολόγυμνη» αποκαλύπτει η Ελεονώρα Μελέτη

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ξύλο, λες και ήταν παλαιστής» λέει ο άνθρωπος που έσωσε τη 14χρονη στη Γλυφάδα

Μαλαισία: Εντυπωσιακό βίντεο από την κατεδάφιση του σταδίου Shah Alam χωρητικότητας 80.000 θέσεων