Νίκος Μάνεσης: «Διανύω τα τελευταία μου χρόνια στο Alpha» – Σοκαρίστηκε ο συνεργάτης του στον αέρα

12:32 - 01/10/2022

Σε μία απρόσμενη δήλωση πέρασε ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής του στον Alpha το Σαββατοκύριακο. Μετά την προβολή […] The post Νίκος Μάνεσης: «Διανύω τα τελευταία μου χρόνια στο Alpha» – Σοκαρίστηκε ο συνεργάτης του στον αέρα appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μάνεσης: «Διανύω την τελευταία μου διετία στον Alpha, παίρνω σύνταξη»

Σε μία αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον προχώρησε ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Μάνεσης, σοκάροντας τους συνεργάτες τουΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Μάνεσης: Διανύω τα τελευταία μου χρόνια στον ALPHA

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε ο Νίκος Μάνεσης μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στον ALPHA. Συγκεκριμένα, μετά την προβολή ενός βίντεο μίλησε με έναν συνεργάτη του για κάτι που δεν περίμενε κανείς. «Για να μην πούμε κι άλλα. Λίγα είπαμε; Το βλέπω λίγο σικέ κι όταν βλέπω σικέ εγώ τρελαίνομαι. Διανύω και τα τελευταία μου έτη εδώ στον Alpha, την τελευταία διετία. Εγώ (το λέω). Γεια σας. Φιλιά. Σε σόκαρε ε; Παίρνω σύνταξη… σε άλλο κανάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως ήταν αναμενόμενο επικράτησε μια σχετική αμηχανία στο πλατό. Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Μάνεσης: «Διανύω τα τελευταία μου χρόνια στον Alpha» – «Πάγωσε» ο συνεργάτης του στον αέρα

Αιφνιδίασε τους συνεργάτες του σήμερα το πρωί ο Νίκος Μάνεσης, με μια απρόσμενη δήλωση στον αέρα της εκπομπής του στον Alpha το Σαββατοκύριακο.Αιφνιδίασε τους συνεργάτες του σήμερα το πρωί ο Νίκος Μάνεσης, με μια απρόσμενη δήλωση στον αέρα της εκπομπής του στον Alpha το Σαββατοκύριακο.Μετά την προβολή ενός βίντεο, ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον συνεργάτη του στην εκπομπή: «Για να μην πούμε κι άλλα. Λίγα είπαμε; Το βλέπω λίγο σικέ κι όταν βλέπω σικέ εγώ τρελαίνομαι. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον Alpha, ο Νίκος Μάνεσης έκανε μια To άρθρο Νίκος Μάνεσης: «Διανύω την τελευταία μου διετία στον Alpha, παίρνω σύνταξη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Νίκος Μάνεσης: «Διανύω τα τελευταία μου χρόνια στον Alpha»

Σε μία απρόσμενη δήλωση πέρασε ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής του στον Alpha το Σαββατοκύριακο. Μετά την προβολή ενός βίντεο, ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον συνεργάτη του στην εκπομπή: «Για να μην πούμε κι άλλα. Λίγα είπαμε; Το βλέπω λίγο σικέ κι όταν βλέπω σικέ εγώ τρελαίνομαι. Διανύω και τα τελευταία μου […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Νίκος Μάνεσης: «Διανύω και τα τελευταία μου έτη εδώ στον ALPHA»

Ο Νίκος Μάνεσης άφησε να εννοηθεί πως ετοιμάζεται να αποχωρίσει από τα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα στα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Νίκος Μάνεσης: "Διανύω τα τελευταία μου χρόνια στον Alpha"

Σοκαρίστηκε ο συνεργάτης του στον αέρα

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σε μία απρόσμενη δήλωση προχώρησε ο Νίκος Μάνεσης στον αέρα της εκπομπής του στον Alpha «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση». Μετά την προβολή ενός βίντεο, ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον συνεργάτη του στην εκπομπή: «Διανύω τα τελευταία μου έτη εδώ στον Alpha, την τελευταία διετία. Εγώ το λέω αυτό. Μετά γεια σας! Φιλιά! Σε σόκαρε; Παίρνω σύνταξη… […] The post Νίκος Μάνεσης: «Διανύω την τελευταία μου διετία στον Alpha, παίρνω σύνταξη» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»