Νίκη Λυμπεράκη: «Το αντίτιμο ήταν από το «σε βάζω στο ψυγείο» μέχρι το σου κάνω κακό όπου σε πετύχω»

09:34 - 01/10/2022

Η Νίκη Λυμπεράκη μίλησε στο ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο για τη σεξουαλική παρενόχληση που της είχε τύχει από πολύ […] The post Νίκη Λυμπεράκη: «Το αντίτιμο ήταν από το «σε βάζω στο ψυγείο» μέχρι το σου κάνω κακό όπου σε πετύχω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκη Λυμπεράκη: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση – Το αντίτιμο ήταν από το «σε βάζω στο ψυγείο» μέχρι το σου κάνω κακό όπου σε πετύχω

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον χώρο εργασίας της μίλησε η Νίκη Λυμπεράκη στο ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο.Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον χώρο εργασίας της μίλησε η Νίκη Λυμπεράκη στο ΟΚ! και στον Μιχάλη Ροδόπουλο.Δεν νιώθεις ότι έχεις παραβιάσει τις αρχές σου; Όχι. Έχω κάνει υποχωρήσεις σε μάχες που δεν θεωρούσα ότι αγγίζουν τον πυρήνα μου. Στις ασχήμιες όμως της δουλειάς μας δεν έχω υποχωρήσει ποτέ, ούτε έχω νιώσει να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε