The Voice: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του μουσικού σόου

17:18 - 30/09/2022

Το «The Voice of Greece» επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του, ΣΚΑΪ αναζητώντας To άρθρο The Voice: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του μουσικού σόου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Dot: Η ανακοίνωση του Star για την επιστροφή της εκπομπής

Πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:50

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

The Voice: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του σόου

Το «The Voice of Greece» επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του, ΣΚΑΪ αναζητώντας τα γνήσια ταλέντα σε Ελλάδα και Κύπρο...

Διαβάστε το στο Zougla

The Voice: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του σόου

Το «The Voice of Greece» επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του, ΣΚΑΪ αναζητώντας τα γνήσια ταλέντα σε Ελλάδα και Κύπρο. Αυτή...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Σία Αναγνωστοπούλου για την απώλεια του Σταμάτη Κόκοτα

Σε δήλωση για την απώλεια του Σταμάτης Κόκοτα, προχώρησε η βουλευτής Αχαϊας και και Τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σία Αναγνωστοπούλου:  Μια σπουδαία   προσωπικότητα του λαϊκού τραγουδιού, μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία - καλτ για κάποιους- ο Σταμάτης Κόκοτας ,άφησε σήμερα τη σκυτάλη των τελευταίων μέτρων της ζωής του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

The Voice: Η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα του

Πρεμιέρα την Κυριακή

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»