Γιατί δεν τρώμε πιο συχνά κουκιά; – Τα οφέλη για την υγεία μας
17:06 - 30/09/2022
Στις χώρες της Μεσόγειου, όπως η Ελλάδα, τα όσπρια παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινή διατροφή καθώς έχουν υψηλή διατροφική ποιότητα και γεύση. Ένα είδος πράσινου οσπρίου ιδιαίτερα δημοφιλές στην χώρα μας είναι τα κουκιά, που χαρακτηρίζονται για την έντονη γεύση τους. Τα απολαμβάνουμε στην ξερή εκδοχή τους όλο το χρόνο,...
The post Γιατί δεν τρώμε πιο συχνά κουκιά; – Τα οφέλη για την υγεία μας appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsitamea.gr