Νίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρόνιά μου στην τηλεόραση»
16:40 - 30/09/2022
Με χιουμοριστική διάθεση κατά τη διάρκεια σχολιασμών για το Love Island στο «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε ότι δεν μπορεί χωρίς τους συνεργάτες του στην εκπομπή και αναρωτήθηκε: «Τι θα κάνω σκέφτομαι από του χρόνου;» «Παιδιά, εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρόνιά στην […]
The post Νίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρόνιά μου στην τηλεόραση» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω ότι φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά στην τηλεόραση»
Δείτε το βίντεο με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει την επερχόμενη «παύση» του από την τηλεόραση
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝίκος Μουτσινάς: «Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση»
Αλήθεια ή τρολάρισμα;
Διαβάστε το στο in.grΝίκος Μουτσινάς: «Φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά μου στην τηλεόραση»
Ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή του έκανε μια ανακοίνωση Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω φέτος είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση»
Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», σχολίασε όσα έγιναν στην πρεμιέρα του «Love island».
Ο...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω φέτος είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση»
Σε ένα ιδιαίτερο σχόλιο προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς την Παρασκευή μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» συνομιλώντας με την μπάντα των […]
The post Νίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω φέτος είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΝίκος Μουτσινάς: «Φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά, θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη»
Το Love Island έκανε χθες Πέμπτη 29/9 πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το
To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: «Φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά, θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω φέτος είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση»
Η αινιγματική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για το μέλλον της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».
Διαβάστε το στο neolaia.grΝίκος Μουτσινάς: «Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση»
Στο Love Island, το οποί έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη, αναφέρθηκε -κατά τη διάρκεια της εκπομπής του- ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής είχε πολλά να πει, ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση στους περισσότερους ήταν μια συγκεκριμένη ατάκα, η οποία δεν αφορούσε το νέο ριάλιτι αλλά όσα αποκάλυψε για το μέλλον του. «Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το […]
Διαβάστε το στο dete.grΝίκος Μουτσινάς: "Πιστεύω φέτος είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση"
"Παιδιά, εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr