Νίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρόνιά μου στην τηλεόραση»

16:40 - 30/09/2022

Με χιουμοριστική διάθεση κατά τη διάρκεια σχολιασμών για το Love Island στο «Καλό Μεσημεράκι» ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε ότι δεν μπορεί χωρίς τους συνεργάτες του στην εκπομπή και αναρωτήθηκε: «Τι θα κάνω σκέφτομαι από του χρόνου;» «Παιδιά, εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη και πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρόνιά στην […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η τελευταία χρόνιά μου στην τηλεόραση» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω ότι φέτος είναι η τελευταία μου χρονιά στην τηλεόραση»

Δείτε το βίντεο με τον παρουσιαστή να ανακοινώνει την επερχόμενη «παύση» του από την τηλεόραση

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση»

Αλήθεια ή τρολάρισμα;

Διαβάστε το στο in.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά μου στην τηλεόραση»

Ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή του έκανε μια ανακοίνωση Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω φέτος είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι», σχολίασε όσα έγιναν στην πρεμιέρα του «Love island». Ο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σε ένα ιδιαίτερο σχόλιο προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς την Παρασκευή μέσα από το «Καλό μεσημεράκι» συνομιλώντας με την μπάντα των […] The post Νίκος Μουτσινάς: «Πιστεύω φέτος είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά, θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη»

Το Love Island έκανε χθες Πέμπτη 29/9 πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: «Φέτος θα είναι η τελευταία μου χρονιά, θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η αινιγματική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για το μέλλον της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Νίκος Μουτσινάς: «Είναι η τελευταία μου χρονιά στην ελληνική τηλεόραση»

Στο Love Island, το οποί έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη, αναφέρθηκε -κατά τη διάρκεια της εκπομπής του- ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής είχε πολλά να πει, ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση στους περισσότερους ήταν μια συγκεκριμένη ατάκα, η οποία δεν αφορούσε το νέο ριάλιτι αλλά όσα αποκάλυψε για το μέλλον του.  «Παιδιά εγώ θα ακολουθήσω το […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Νίκος Μουτσινάς: "Πιστεύω φέτος είναι η τελευταία χρονιά στην τηλεόραση"

"Παιδιά, εγώ θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»