Συγκινεί ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την απώλεια του πατέρα του – «Πονάει, είναι δύσκολο»

14:16 - 30/09/2022

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος βρέθηκε καλεσμένος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα και μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου δηλώνοντας […] The post Συγκινεί ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την απώλεια του πατέρα του – «Πονάει, είναι δύσκολο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κωνσταντίνος Καζάκος για την απώλεια του πατέρα του: Πονάει, είναι δύσκολο

Δείτε τις δηλώσεις του ηθοποιού, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Κώστα Καζάκου

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του, Κώστα Καζάκου

Ο Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών, πριν από δεκαεπτά ημέρες...

Διαβάστε το στο Zougla

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Καζάκος – Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του πατέρα του

Ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο

Διαβάστε το στο in.gr

Κωνσταντίνος Καζάκος: Η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του, Κώστα Καζάκου

Ο Κώστας Καζάκος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών, πριν από δεκαεπτά ημέρες. Ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος, φιλοξενήθηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Καζάκος – Αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του πατέρα του

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μίλησε για τον σπουδαίο πατέρα του και συγκίνησε το κοινό με τις αποκαλύψεις που έκανε. Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή τους όταν αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο του Κώστα Καζάκου και ανέφερε: «Η δουλειά βοηθάει να το περάσεις πιο ομαλά. Οτιδήποτε μπορεί να σου απασχολήσει το μυαλό βοηθάει. Είχε ακόμα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»