Σάσα Μπάστα: Η αντίδρασή της on camera όταν τη ρώτησαν αν θέλει να τραγουδήσει στο… Ηρώδειο
13:30 - 30/09/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και στον δημοσιογράφο, Ξενοφώντα Σκιντζή παραχώρησε η Σάσα Μπάστα. Η γνωστή
To άρθρο Σάσα Μπάστα: Η αντίδρασή της on camera όταν τη ρώτησαν αν θέλει να τραγουδήσει στο… Ηρώδειο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάσα Μπάστα: Η αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν αν θέλει να τραγουδήσει στο… Ηρώδειο
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της τραγουδίστριας
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣάσα Μπάστα: Η αντίδρασή της on camera όταν τη ρώτησαν αν θέλει να τραγουδήσει στο… Ηρώδειο
«Η μητέρα μου είναι η ζωή μου. Με βοηθάει πολύ με την κόρη μου και εκείνη της έχει τεράστια αδυναμία», δήλωσε μεταξύ άλλων.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΣάσα Μπάστα: Τι απάντησε σε ερώτηση αν θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο
Πως αντέδρασε η Σάσα Μπάστα σε μια… σκέψη να τραγουδήσει στο Ηρώδειο; Με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών της εμφανίσεων παραχώρησε η Σάσα Μπάστα συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον δημοσιογράφο Ξενοφώντα Σκιντζή. Μέσα σε όλα, δε, η κούκλα τραγουδίστρια απάντησε για τη μητρότητα αλλά και το αν θα ήθελε ποτέ να ... Περισσότερα
To άρθρο Σάσα Μπάστα: Τι απάντησε σε ερώτηση αν θα τραγουδήσει στο Ηρώδειο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣάσα Μπάστα: Πώς αντέδρασε όταν τη ρώτησαν αν θέλει να τραγουδήσει στο Ηρώδειο – «Έχεις θράσος»
Για την κόρη της, την καριέρα της, τη μητέρα της αλλά και για το εάν θα ήθελε να τραγουδήσει στο Ηρώδειο μίλησε η Σάσα Μπάστα. «Έχεις θράσος» απάντησε γελώντας στον δημοσιογράφο η τραγουδίστρια. Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» η Σάσα Μπάστα δήλωσε ανοιχτή στο ενδεχόμενο να κάνει και άλλο παιδί και εξήγησε πως πάντα ήθελε να συνεργαστεί με τον Μάκη Δημάκη. «Θα έκανα και δεύτερο και τρίτο παιδί, πρώτα ο θεός. Μαγειρεύω, καθαρίζω, κάνω τα πάντα, γιατί αν δεν τα κάνω εγώ ποιος θα τα κάνει» ανέφερε. «Μου κάνεις πλάκα; Θα σε πάω στο metoo για μπούλινγκ; Έχεις θράσος» απάντησε όταν ερωτήθηκε αν είχε ονειρευτεί πότε να τραγουδήσει στο Ηρώδειο. «Η μητέρα μου είναι η ζωή μου. Με βο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣάσα Μπάστα: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για το αν θα τραγουδούσε στο Ηρώδειο – «Έχεις θράσος»
Η Σάσα Μπάστα μίλησε στην Super Κατερίνα και στον Ξενοφώντα Σκιντζή κι απάντησε για τη μητρότητα αλλά και το αν […]
The post Σάσα Μπάστα: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για το αν θα τραγουδούσε στο Ηρώδειο – «Έχεις θράσος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr