Σπύρος Μπιμπίλας: Το πρώτο τηλέφωνο που δέχτηκα μετά την κατάθεσή μου ήταν «πιστοποιήστε μας αν πέθανε ο Καζάκος» και είπα «πήρατε εμένα ή τον χάρο;»

23:56 - 29/09/2022

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν την Πέμπτη (29/9) καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό» σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε για την κατάθεσή του στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τις αντιδράσεις που προκάλεσε, ο ηθοποιός θέλησε να διευκρινίσει κάποια πράγματα. Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έκανε αρχικά και πάλι τα παράπονά του επειδή τον κυνηγούν οι κάμερες και κατόπιν μίλησε για την κατάθεσή του. «Είναι από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής μου, τις πιο επώδυνες, με πολύ άσχημη ψυχική διάθεση. Πιέστηκα πάρα πολύ. Μετά το δικαστήριο πήγα στη θάλασσα για να ηρεμήσω. Το πρώτο τηλεφώνημα που δέχτηκα ήταν “πιστοποιήστε μας αν πέθανε ο Κώστας Κ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ένα στα τέσσερα σχολικά παραβιάζει τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Θλίψη στα Χανιά: Πέθανε ξαφνικά 19χρονος – Ήταν ανιψιός βουλευτή

Βρήκε τον… νέο Ντραγκόφσκι ο Ολυμπιακός και τον αγόρασε ήδη!

Δύο νέες τουρκικές παραβιάσεις στο νοτιοανατολικό Αιγαίο

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης ενημέρωσε το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής για τις τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

Συνελήφθη 40χρονος γυμναστής στην Κέρκυρα – Κατηγορείται για ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων