Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Όταν έγινα τραγουδιστής, με άκουσε ο πατέρας μου και μου είπε ότι έχω τρία κακά

21:44 - 29/09/2022

Όσα εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη… Για τον αείμνηστο πατέρα του, τα σημερινά τάλεντ σόου αλλά και το… Survivor μίλησε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. «Όταν πρωτοέγινα τραγουδιστής και με άκουσε ο πατέρας μου, μου είπε ότι ... Περισσότερα To άρθρο Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Όταν έγινα τραγουδιστής, με άκουσε ο πατέρας μου και μου είπε ότι έχω τρία κακά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Όταν έγινα τραγουδιστής, με άκουσε ο πατέρας μου και μου είπε ότι έχω τρία κακά

Για τον αείμνηστο πατέρα του, τα σημερινά τάλεντ σόου αλλά και το… Survivor μίλησε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. «Όταν πρωτοέγινα τραγουδιστής και με άκουσε ο πατέρας μου, μου είπε ότι έχω τρία κακά: είμαι όμορφος, έχω καλή φωνή και με […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μαρία Μπεκατώρου: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου όταν ένιωσα ότι δεν ήταν αυτοί που νόμιζα»

Ραμόνα Βλαντή: «Τώρα μετά τα 40 πάω σε ψυχολόγο, κάνω χορό, πιλάτες»

Με Αστέρας Τρίπολης – Άρης οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Χαμόγελα στο ΠΑΣΟΚ για τις δημοσκοπήσεις και την απήχηση του Νίκου Ανδρουλάκη

Γερμανία: Το SPD ζητά αντιμονοπωλιακή δράση κατά του Έλον Μασκ

Πτωτικές οι πωλήσεις ΙΧ στην ΕΕ τον Νοέμβριο