Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Η κόρη μου με ρώτησε αν μπορεί να κάνει παιδί εκτός γάμου»

19:24 - 29/09/2022

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη που παρότι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τον σύντροφό της και ενώ To άρθρο Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Η κόρη μου με ρώτησε αν μπορεί να κάνει παιδί εκτός γάμου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη μου με ρώτησε αν μπορεί να κάνει παιδί εκτός γάμου

Με αφορμή αυτή τη συνθήκη, η ηθοποιός αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή “Στούντιο 4” όπου βρέθηκε σήμερα καλεσμένη, αποκάλυψε τις ερωτήσεις που δέχτηκε πρόσφατα από την κόρη της.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Η εξομολόγηση της Πέγκυς Τρικαλιώτη: «Η κόρη μου με ρώτησε αν μπορεί να κάνει παιδί εκτός γάμου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» παραχώρησε...

Διαβάστε το στο Zougla

Πέγκυ Τρικαλιώτη: Η κόρη μου με ρώτησε αν μπορεί να κάνει παιδί εκτός γάμου

Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» βρέθηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη το απόγευμα της Πέμπτης (29/9) προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Η Πέγκυ Τρικαλιώτη που παρότι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τον σύντροφό της και ενώ έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, δεν έχουν νιώσει μέχρι στιγμής την ανάγκη να παντρευτούν. H ηθοποιός αποκάλυψε τις ερωτήσεις που δέχτηκε πρόσφατα από την κόρη της. «Πρόσφατα μου είπε ότι δεν ξέρει τελικά αν θέλει να παντρευτεί και με ρώτησε αν μπορεί να κάνει παιδί εκτός γάμου. Της είπα ότι βεβαίως μπορεί να το κάνει. Μετά με ρώτησε και αν μπορεί να μην έχει σύντροφο. Της είπα ότι μπορεί να κάνει σε αυτή τη ζωή ότι θέλει» είπε η

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η εξομολόγηση της Πέγκυς Τρικαλιώτη: «Η κόρη μου με ρώτησε αν μπορεί να κάνει παιδί εκτός γάμου»

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» παραχώρησε η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η οποία αναφέρθηκε στον σύντροφό της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»