Λάκης Γαβαλάς: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια υπάλληλος της μόδας κι εγώ ένας εργοδότης»

13:20 - 29/09/2022

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη Μένια Κούκου έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Λάκης Γαβαλάς: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια υπάλληλος της μόδας κι εγώ ένας εργοδότης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Γαβαλάς: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια υπάλληλος της μόδας κι εγώ ένας εργοδότης της μόδας»

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τη Μένια Κούκου έδωσε συνέντευξη ο Λάκης Γαβαλάς.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Λάκης Γαβαλάς: "Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι μια υπάλληλος της μόδας κι εγώ ένας εργοδότης"

"Παλιά είχαμε τον μίστερ εθνικά μπούτια, μετά την Έφη Θώδη και μετά τον Τρύφωνα Σαμαρά"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»