Σοκάρει η Ελένη Πετρουλάκη: «Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήμουν τρεις μέρες σε κώμα»

13:46 - 28/09/2022

Η Ελένη Πετρουλάκη διηγήθηκε ιστορίες από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή στην εκπομπή Πάμε Δανάη. To άρθρο Σοκάρει η Ελένη Πετρουλάκη: «Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήμουν τρεις μέρες σε κώμα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Πετρουλάκη: Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ήμουν τρεις μέρες σε κώμα

Σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης προχώρησε η Ελένη Πετρουλάκη.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συγκλονίζει η Ελένη Πετρουλάκη: «Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη, ήμουν τρεις μέρες σε κώμα»

Η Ελένη Πετρουλάκη, μεταξύ άλλων, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τους δυο γάμους με τον Ίλια Ίβιτς, τη σοβαρή περιπέτεια υγείας μετά την εγκυμοσύνη της αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο.Η Ελένη Πετρουλάκη, μεταξύ άλλων, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για τους δυο γάμους με τον Ίλια Ίβιτς, τη σοβαρή περιπέτεια υγείας μετά την εγκυμοσύνη της αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο.«Το πρώτο ραντεβού με τον Ίλια ήταν σε ένα Ελληνάδικο στο Πειραιά. Είχα βγει με τις φίλες μου για να γιορτάσουμε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: «Θα ήθελα πολύ να πετάξω το κινητό και να μονάσω σε ένα νησί»

Πέγκυ Ζήνα: «Παρέλαση» επωνύμων στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Αναστάσιο Ράμμο

Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη που της ετοίμασαν στο Secret Song – Η εμφάνιση της μητέρας της

Ορέστης Τζιόβας: «Η εξωτερική μου εμφάνιση πολλές φορές ήταν εμπόδιο στην καριέρα μου»

Γιάννης Πλούταρχος: Έμεινε άφωνος με την εμφάνιση της συζύγου του στο Secret Song

Γιάννης Ζουγανέλης: «Σε εκπομπή είπα ότι ήμουν υποψήφιος για Grammy και έσκασαν στα γέλια, έδειξα ντοκουμέντα»