Ελένη Πετρουλάκη: «Τρεις μέρες ήμουν σε κώμα, σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω»
13:00 - 28/09/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» έδωσε η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία μίλησε για τον Πρωινό Καφέ, τη γνωριμία και το […]
The post Ελένη Πετρουλάκη: «Τρεις μέρες ήμουν σε κώμα, σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Πετρουλάκη: Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω, κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει
Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τους δυο γάμους με τον Ίλια Ίβιτς και τη σοβαρή περιπέτεια υγείας μετά την εγκυμοσύνη της. Για τις δυσκολίες της στην εγκυμοσύνη, η Ελένη Πετρουλάκη αποκάλυψε πως, «δέκα χρόνια πήρε για να κρατήσω το πρώτο παιδί στην αγκαλιά μου. Όταν κράτησα το τεστ εγκυμοσύνης δεν το ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Πετρουλάκη: Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω, κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣυγκλονίζει η Ελένη Πετρουλάκη: «Ήμουν σε κώμα τρεις μέρες, ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω»
Η γυμνάστρια αναφέρθηκε στην απόφασή της να γίνει γυμνάστρια
Διαβάστε το στο in.grΕλένη Πετρουλάκη: Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ήμουν τρεις μέρες σε κώμα – Σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω
Συγκλονίζει η Ελένη Πετρουλάκη μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. «Δέκα χρόνια πήρε για να κρατήσω το πρώτο παιδί στην αγκαλιά μου. Όταν κράτησα το τεστ εγκυμοσύνης δεν το πίστευα ούτε εγώ η ίδια. Με έπιασε φόβος. Δεν υπάρχει μοναστήρι στην Ελλάδα και τη Σερβία που να μην το έχω επισκεφθεί. Ό,τι τάμα υπάρχει, το έχω κάνει. Πιστεύω πολύ. Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν αφήνει κανέναν» λέει η γνωστή γυμνάστρια μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». «Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη είχα μία σοβαρή επιπλοκή και τρεις μέρες ήμουν σε κώμα. Δεν έχασα την πίστη μου. Ένα πρωί σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω. Κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει» συγκλονίζει. «Έκανα εξετά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕλένη Πετρουλάκη: «Μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη ήμουν σε κώμα τρεις μέρες – Δεν μπορούσα να περπατήσω»
Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη συμμετοχή της στον «Πρωινό Καφέ» του ANT1, τους δυο γάμους με τον Ίλια Ίβιτς, αλλά και τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που ακολούθησε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η ίδια τόνισε ότι «Ήρθα στην Αθήνα για ένα και μόνο σκοπό: να γίνω γυμνάστρια». «Όταν υψηλόβαθμα στελέχη του […]
Διαβάστε το στο irafina.grΕλένη Πετρουλάκη: "Τρεις μέρες ήμουν σε κώμα, σηκώθηκα και δεν μπορούσα να περπατήσω"
"Δεν υπάρχει μοναστήρι στην Ελλάδα και τη Σερβία που να μην το έχω επισκεφθεί"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr