Κατερίνα Καινούργιου: «Πάω κι εγώ σε ψυχίατρο, έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη»

12:24 - 28/09/2022

Σε μια προσωπική εξομολόγηση πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την καλεσμένη της, Σούπερ Κική.  Η To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: «Πάω κι εγώ σε ψυχίατρο, έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκινητική εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Πάω κι εγώ σε ψυχίατρο, έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη»

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε σε μια προσωπική της στιγμή

Διαβάστε το στο in.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Δεν ντρέπομαι να πω ότι πάω σε ψυχίατρο – Έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη

Ότι πηγαίνει σε ψυχίατρο εξομολογήθηκε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την αποκάλυψη της Super Κικής ότι η ίδια διαγνώστηκε με βαριά κατάθλιψη. Η νεαρή influencer ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μιλώντας για τα όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα, η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε και εκείνη την προσωπική της ιστορία. «Κι εγώ πάω σε ψυχίατρο. Και θα το πω και δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω. Επειδή κι εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα το καλοκαίρι από προσωπικά θέματα κι έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη, αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο, σε ψυχολόγο μιλούσα» είπε η παρουσιάστρια. «Συνειδητοποίησα πως κάθε φορά που επισκέπτομαι τον γιατρό είμαι και καλύτερα. Δε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Το καλοκαίρι έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη»

Το πρωί της Τετάρτης η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την καλεσμένη της, Σούπερ Κική, η οποία μίλησε για την κατάθλιψη, πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση. «Δεν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Πάω κι εγώ σε ψυχίατρο, δεν ντρέπομαι καθόλου να το πω, έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη»

H Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την καλεσμένη της, Σούπερ Κική, πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση. H Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την καλεσμένη της, Σούπερ Κική, πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση. Η γνωστή instagrammer το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα μιλώντας ανοιχτά για την κατάθλιψη αλλά και την απόφασή της να απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό. «Δεν είναι ταμπού, έχουν αλλάξει οι εποχές, θα το πω δημόσια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Καινούργιου: «Το καλοκαίρι έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη»

Μια προσωπική αποκάλυψη έκανε στον «αέρα» της εκπομπής της «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή τη συνέντευξη της Super Κική. Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τα όσα είπε η καλεσμένη της, εξομολογήθηκε πως και η ίδια έπεσε το καλοκαίρι σε μια μορφή κατάθλιψης και απευθύνθηκε σε ψυχολόγο. Συγκεκριμένα, όταν η Super Κική ανέφερε […] The post Κατερίνα Καινούργιου: «Το καλοκαίρι έπεσα σε αντιδραστική κατάθλιψη» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»