Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: «Θα ήθελα να ήμουν στη συνέχεια του Καφέ της Χαράς»
12:18 - 28/09/2022
Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Εύη Λεπενιώτη έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και […]
The post Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: «Θα ήθελα να ήμουν στη συνέχεια του Καφέ της Χαράς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: Έτσι πήρε το ρόλο της Μπουλίτσας στο Καφέ της Χαράς
«Θα ήθελα να ήμουν στη συνέχεια του Καφέ της Χαράς», είπε η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή. Η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Εύη Λεπενιώτη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το Καφέ της Χαράς. «Είχαμε πάει με τη μητέρα μου να δούμε μια παράσταση με τον Χάρη Ρώμα και τον ... Περισσότερα
To άρθρο Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή: Έτσι πήρε το ρόλο της Μπουλίτσας στο Καφέ της Χαράς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΧριστίνα-Ιουστίνα Αρχοντή: Τι κάνει σήμερα η «Μπουλίτσα» από το «Καφέ της Χαράς»
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή Πάμε Δανάη παραχώρησε η Χριστίνα-Ιουστίνα Αρχοντή. Η νεαρή
To άρθρο Χριστίνα-Ιουστίνα Αρχοντή: Τι κάνει σήμερα η «Μπουλίτσα» από το «Καφέ της Χαράς» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧριστίνα-Ιουστίνα Αρχοντή: Πώς είναι σήμερα η «Μπουλίτσα» από το «Καφέ της Χαράς»;
Χριστίνα-Ιουστίνα Αρχοντή: Η τηλεοπτική «Μπουλίτσα» μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».
Διαβάστε το στο neolaia.gr