Δίκη Χρυσής Αυγής: Σόου Κασιδιάρη με συνθήματα, «κράταγαν» τη Μάγδα Φύσσα – «Έφυγε» μπουκάλι

10:12 - 28/09/2022

Με ένταση άρχισε η ακροαματική διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσαν, η Μάγδα Φύσσα εξοργίστηκε και την… κράτησαν αστυνομικοί! Με τη διακοπή της δίκης προκειμένου να συζητήσουν επί δικονομικών ζητημάτων, συγκεντρωμένοι στο ακροατήριο υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη φώναξαν το σύνθημα «Ηλία θυμήσου, είμαστε μαζί σου» με την πλευρά των αλληλέγγυων ... Περισσότερα To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: Σόου Κασιδιάρη με συνθήματα, «κράταγαν» τη Μάγδα Φύσσα – «Έφυγε» μπουκάλι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Υποδέχτηκαν τον Κασιδιάρη με χειροκροτήματα – «Μαζέψτε τους φασίστες» ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα

Με κατειλημμένες όλες τις θέσεις που διατίθενται για κοινό από την πλευρά της Χρυσής Αυγής και παρόντα στο δικαστήριο τον Ηλία Κασιδιάρη, συνεχίζεται ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δευτεροβάθμια δίκη για την εγκληματική οργάνωση.Με κατειλημμένες όλες τις θέσεις που διατίθενται για κοινό από την πλευρά της Χρυσής Αυγής και παρόντα στο δικαστήριο τον Ηλία Κασιδιάρη, συνεχίζεται ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δευτεροβάθμια δίκη για την εγκληματική οργάνωση.Στο δικαστήριο, που και σήμερα αναπτύσσουν αιτήματα οι κατηγορούμενοι Ιωάννης Λαγός -παρών στην αίθουσα- και Νίκος Μιχαλολιάκος που εκπροσωπείται, έχουν προσέλθει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σόου Κασιδιάρη με συνθήματα, «κράταγαν» τη Μάγδα Φύσσα – «Έφυγε» μπουκάλι

Με ένταση άρχισε η ακροαματική διαδικασία στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσαν, η Μάγδα Φύσσα εξοργίστηκε και την… κράτησαν αστυνομικοί! Με τη διακοπή της δίκης προκειμένου να συζητήσουν επί δικονομικών ζητημάτων, συγκεντρωμένοι στο ακροατήριο υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη φώναξαν το σύνθημα «Ηλία θυμήσου, είμαστε μαζί σου» με την πλευρά των αλληλέγγυων στην οικογένεια Φύσσα να […] The post Δίκη Χρυσής Αυγής: Σόου Κασιδιάρη με συνθήματα, «κράταγαν» τη Μάγδα Φύσσα – «Έφυγε» μπουκάλι appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Δημόσιο: Πως οι υπάλληλοι μπορούν να πάρουν δάνειο από το Μετοχικό Ταμείο

Επιχειρήσεις της Μοσάντ που έχουν μείνει στην ιστορία: Η απαγωγή Άιχμαν, η «οργή του Θεού», το «σκουλήκι» Stuxnet

Εγκαταλείπουν τα σπίτια στην Ιαπωνία χιλιάδες άνθρωποι εξαιτίας του κινδύνου πλημμυρών

Πως η μείωση επιτοκίων της Fed οδηγεί σε νέα μείωση επιτοκίων της ΕΚΤ

Εξωδικαστικός μηχανισμός: Στο τραπέζι αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων για τους κοινωνικά ευάλωτους

Πόνος στο στομάχι από το άγχος: Το θαυματουργό ρόφημα που θα σας ανακουφίσει άμεσα