Σούπερ Κική: Παραλίγο να παρασύρει πεζό με το αυτοκίνητό της – «Έχω κατάθλιψη, να προσέχεις»
08:54 - 28/09/2022
Η Σούπερ Κική παραλίγο να χτυπήσει πεζό με το αυτοκίνητό της, κάτι που αποκάλυψε η ίδια
To άρθρο Σούπερ Κική: Παραλίγο να παρασύρει πεζό με το αυτοκίνητό της – «Έχω κατάθλιψη, να προσέχεις» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Super Κική: Παραλίγο να παρασύρει πεζό με το αυτοκίνητό της - «Έχω κατάθλιψη»
Η Instagrammer μοιράστηκε το περιστατικό με τους διαδικτυακούς της φίλους και δικαιολογήθηκε για την πράξη της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grSuper Κική: Πήγε να πατήσει άνθρωπο με το αυτοκίνητο - «Έχω κατάθλιψη, να προσέχετε στη γειτονιά»
Λίγο έλειψε να πατήσει έναν πεζό η Super Κική.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombSuper Κική: Πήγε να πατήσει άνθρωπο με το αυτοκίνητο – «Έχω κατάθλιψη, να προσέχετε στη γειτονιά»
Παραλίγο να πατήσει έναν πεζό την Τρίτη σε δρόμο του Παγκρατίου η Super Κική. Το περιστατικό αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απατώντας στο παραλίγο «θύμα» της. Η Ινφλουένσερ έλαβε ένα μήνυμα, στο οποίο κάποιος της ανέφερε πως ήταν πεζός και γλίτωσε στο παρά τρίχα από το να τον πατήσει. […]
The post Super Κική: Πήγε να πατήσει άνθρωπο με το αυτοκίνητο – «Έχω κατάθλιψη, να προσέχετε στη γειτονιά» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr