Ορφέας Αυγουστίδης: Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω

14:54 - 27/09/2022

Ο αγαπημένος ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε στην «Ελένη» για την οικογένεια του, την πατρότητα αλλά και τη σχέση του με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη. Ο Ορφέας Αυγουστίδης άνοιξε την καρδιά του στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», και μίλησε για όλα. «Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στην ζωή μου, γιατί έχει γίνει η ... Περισσότερα To άρθρο Ορφέας Αυγουστίδης: Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

«Στον ίδιο δρόμο»: Το αυτοβιογραφικό βιβλίο του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που δεν μιλά μόνο για τρομοκρατία

ΚΑΟ Μελισσίων: Ρατσιστική επίθεση κατά παίκτη μας στην Ηλιούπολη, μαυροφορεμένοι έβγαλαν μέχρι και μαχαίρια

Ποιες είναι οι ενδεχόμενες επιπτώσεις των εμπορικών δασμών που θέλει να επιβάλλει ο Τραμπ

Τα φτωχά νοικοκυριά είναι τα μεγάλα θύματα της ενεργειακής κρίσης – Τι προτείνει το ΚΕΠΕ

Τροχαίο δυστύχημα στην Ανάβυσσο: Αυτοκίνητο ανατράπηκε και «καρφώθηκε» σε μάντρα κτήματος

Οι σκηνοθέτες της ταινίας «Heretic» πρόσθεσαν στους τίτλους τέλους μήνυμα για την Τεχνητή Νοημοσύνη