Κώστας Μαρτάκης: «Έχασα τον δεύτερο μπαμπά μου, είμαι δυνατός και κρατιέμαι να μην καταρρεύσω»

10:26 - 27/09/2022

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Κώστας Μαρτάκης, τον οποίο συνάντησαν σε μια πολύ ξεχωριστή ημέρα To άρθρο Κώστας Μαρτάκης: «Έχασα τον δεύτερο μπαμπά μου, είμαι δυνατός και κρατιέμαι να μην καταρρεύσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κώστας Μαρτάκης εξομολογείται: «Έχασα τον δεύτερο μπαμπά μου, είμαι δυνατός και κρατιέμαι να μην καταρρεύσω»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης...

Διαβάστε το στο Zougla

Κώστας Μαρτάκης: «Έχασα τον δεύτερο μπαμπά μου – Κρατιέμαι να μην καταρρεύσω»

Μεγάλη απώλεια για τον τραγουδιστή

Διαβάστε το στο in.gr

Ο Κώστας Μαρτάκης εξομολογείται: «Έχασα τον δεύτερο μπαμπά μου, είμαι δυνατός και κρατιέμαι να μην καταρρεύσω»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης, με αφορμή τη βάφτιση του γιου του Κωνσταντίνου Γαβαλά και της Ελευθερίας Κοντογιώργη. Ο...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κώστας Μαρτάκης: «Έχασα τον δεύτερο μπαμπά μου – Κρατιέμαι να μην καταρρεύσω»

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Κώστας Μαρτάκης και η οικογένειά του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας του, τον οποίο είχε σαν πατέρα. Ο τραγουδιστής βιώνει δύσκολες ώρες ωστόσο, προσπαθεί να είναι δυνατός. Μάλιστα, έγινε νονός καθώς βάφτισε τον γιο του Κωνσταντίνου Γαβαλά και της Ελευθερίας Κοντογιώργη. «Έφυγε μια πολύ όμορφη ψυχή» Σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Κώστας Μαρτάκης: «Έχασα τον δεύτερο μπαμπά μου»

«Κρατιέμαι να μην καταρρεύσω»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»