Αντέδρασε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Μη λέτε χαζομάρες, τι δουλειά έχω να μιλήσω με τον Ρόκκο;»
08:58 - 27/09/2022
Για το περιστατικό που συνέβη προ ημερών με τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου στη Θεσσαλονίκη κλήθηκε να απαντήσει ο Ιεροκλής […]
The post Αντέδρασε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Μη λέτε χαζομάρες, τι δουλειά έχω να μιλήσω με τον Ρόκκο;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Τα πήρε» ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Μη λέτε χαζομάρες, τι δουλειά έχω να μιλήσω με τον Ρόκκο;»
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος αντέδρασε με τις ερωτήσεις που δέχτηκε, κλήθηκε να απαντήσει για το περιστατικό που συνέβη προ ημερών με τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος αντέδρασε με τις ερωτήσεις που δέχτηκε, κλήθηκε να απαντήσει για το περιστατικό που συνέβη προ ημερών με τη συναυλία του Στέλιου Ρόκκου στη Θεσσαλονίκη. «Αμάν ρε παιδιά με αυτά, ψοφάτε γι’ αυτό… Αυτό απευθυνόταν στους υπεύθυνους της πόλης που όταν γίνεται μια θεατρική παράσταση σε μια πολύ που έχει μόνο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΙεροκλής Μιχαηλίδης: "Μη λέτε χαζομάρες, τι δουλειά έχω να μιλήσω με τον Ρόκκο;"
"Μην το συνεχίζετε τώρα, δεν υπάρχει λόγος"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr