Ιλένια Ουίλιαμς: «Έσπασε» μπροστά στις κάμερες για τον θάνατο του πατέρα της

08:54 - 27/09/2022

Για την απώλεια του πατέρα της, μίλησε στις κάμερες η Ιλένια Ουίλιαμς στην μεγάλη συναυλία το To άρθρο Ιλένια Ουίλιαμς: «Έσπασε» μπροστά στις κάμερες για τον θάνατο του πατέρα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιλένια Ουίλιαμς: Συγκινήθηκε μπροστά στην κάμερα μιλώντας για τον πατέρα της, Ρόμπερτ

Συναυλία-αφιέρωμα στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που έφυγε από τη ζωή...

Διαβάστε το στο Zougla

Ιλένια Ουίλιαμς: Συγκινήθηκε μπροστά στην κάμερα μιλώντας για τον πατέρα της, Ρόμπερτ

Συναυλία-αφιέρωμα στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς, που έφυγε από τη ζωή έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο στις 21 Αυγούστου, διοργάνωσε το βράδυ της Δευτέρας...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιλένια Ουίλιαμς: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες (vid)

Η κόρη του σπουδαίου καλλιτέχνη, Ιλένια Ουίλιαμς, μίλησε στις κάμερες για τον πατέρα της και μη μπορώντας να συγκρατηθεί ξέσπασε σε κλάματα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»