Μαρία Τζομπανάκη: Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην έχω κάνει - Έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν - ΒΙΝΤΕΟ

08:14 - 27/09/2022

Η Μαρία Τζομπανάκη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη μεγάλη πρεμιέρα του "The 2night show".

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Τζομπανάκη: «Θα ήθελα να μην έχω κάνει κάποια λάθη γιατί έχασα χρόνο, πλήγωσα και με πλήγωσαν»

Η ηθοποιός μίλησε για τις προσωπικές της επιλογές, την καριέρα της στην υποκριτική, αλλά και τη ζωή στην Αμερική - Τι δήλωσε για τον ρόλο της Καλλιόπης στον Σασμό

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαρία Τζομπανάκη: «Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, τα έχω μετανιώσει»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 26/9 η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Διαβάστε το στο Zougla

Μαρία Τζομπανάκη: «Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει, τα έχω μετανιώσει»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 26/9 η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και ποδαρικό του έκανε εκτός από τον Νίκο Χατζηνικολάου...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαρία Τζομπανάκη: «Υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα να μην τα έχω κάνει – Τα έχω μετανιώσει»

Η Μαρία Τζομπανάκη σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «The 2night Show».

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Αυτό είναι το πιο υγιεινό φρούτο του κόσμου, σύμφωνα με ερευνητές

Χαρακόπουλος: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να παραμείνει υπηρέτης του ανθρώπου

Ιταλός ΥΠΕΞ για τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο: «Απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν»

Κυψέλη: Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο αδερφών που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Χειροπέδες σε υποδιευθυντή ΔΟΥ, ελεγκτές, υπάλληλο και λογιστή

Ζέσταμα κινητήρα όταν έχει κρύο: Μύθος ή αλήθεια;