Ξένια Καλογεροπούλου: «Ήρθε ο Γιάννης Φέρτης και μου είπε σε λίγο θα αρχίσω να χάνω το μυαλό μου»

20:20 - 26/09/2022

Η Ξένια Καλογεροπούλου, η σημαντική πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Στούντιο 4 και μίλησε για […] The post Ξένια Καλογεροπούλου: «Ήρθε ο Γιάννης Φέρτης και μου είπε σε λίγο θα αρχίσω να χάνω το μυαλό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξένια Καλογεροπούλου: «Ήρθε ο Φέρτης και μου είπε σε λίγο θα αρχίσω να χάνω το μυαλό μου, εγώ πάλι είχα τυφλωθεί»

Η Ξένια Καλογεροπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Στούντιο 4 και μίλησε για τους έρωτες της ζωής της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Φέρτης. Η Ξένια Καλογεροπούλου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Στούντιο 4 και μίλησε για τους έρωτες της ζωής της και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Φέρτης. «Ο έρωτας παίζει μεγάλο ρόλο. Εγώ το έζησα με τον Γιάννη Φέρτη, μέχρι που χωρίσαμε. Τα τελευταία 40 χρόνια τα πέρασα με τον Κωστή Σκαλιόρα, με τον οποίο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξένια Καλογεροπούλου: Εγώ έχω τυφλωθεί και ο Γιάννης Φέρτης ήρθε και μου είπε σε λίγο χάνω το μυαλό και τη μνήμη

Εγώ και ο Γιάννης Φέρτης είμαστε δύο ανάπηροι. Εγώ έχασα τα μάτια κι αυτός το μυαλόΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε