Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές, ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί»»

16:44 - 26/09/2022

Για της προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί αλλά και τη νέα της ζωή ως μαμά, μίλησε To άρθρο Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές, ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί»» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βικτώρια Χαλκίτη: Ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί

“Έκανα έξι εξωσωματικές σε οκτώ χρόνια και κάθε φορά απογοητευόμουν” ανέφερε η Βικτώρια Χαλκίτη. Η Βικτώρια Χαλκίτη παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό μας και στην Κατερίνα Νινιού και μίλησε για τις εξωσωματικές που έκανε και πόσο δύσκολα έκανε παιδί. «Είμαι πολύ χαρούμενη  γιατί το παιδί μου έχει ξεκινήσει στην πρώτη δημοτικού. Το όνειρό μου έχει γίνει ... Περισσότερα To άρθρο Βικτώρια Χαλκίτη: Ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές, ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί»

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε η Βικτώρια Χαλκίτη για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί, αλλά και τη νέα της ζωή ως μαμά...

Διαβάστε το στο Zougla

Βικτώρια Χαλκίτη: «Έκανα έξι εξωσωματικές, ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί»

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε η Βικτώρια Χαλκίτη για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί, αλλά και τη νέα της ζωή ως μαμά. «Είμαι πολύ χαρούμενη...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Συγκλονίζει η Βικτώρια Χαλκίτη: Ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί – Έκανα έξι εξωσωματικές

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να γίνει μητέρα μίλησε η Βικτώρια Χαλκίτη στην κάμερα της εκπομπής το “Πρωινό μας”. “Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το παιδί μου έχει ξεκινήσει στην πρώτη δημοτικού. Το όνειρό μου έχει γίνει πραγματικότητα γιατί έχω την οικογένειά μου. Είχα περάσει δύσκολα για να αποκτήσω το παιδί μου, αλλά αν πιστεύεις […] The post Συγκλονίζει η Βικτώρια Χαλκίτη: Ένιωθα ενοχές ότι εγώ φταίω που δεν μπορώ να κάνω παιδί – Έκανα έξι εξωσωματικές appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας