Η ΑΕΚ έκανε δώρο στον Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω του… Μπρούνο Άλβες (ΦΩΤΟ)

15:10 - 26/09/2022

Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες, επισκέφθηκε την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας και παρέδωσε ένα δώρο της ομάδας στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναλυτικά η δημοσίευση του Μπρούνο Άλβες: “”Ευχαριστώ όλους από την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου που με υποδεχθήκατε στοργικά και με κάνατε χαρούμενο. Σε ευχαριστώ Κριστιάνο Ρονάλντο για την προσοχή που μου έδειξες και τη […] The post Η ΑΕΚ έκανε δώρο στον Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω του… Μπρούνο Άλβες (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το δώρο της ΑΕΚ στον Κριστιάνο Ρονάλντο (ΦΩΤΟ)

Το δώρο της ΑΕΚ στον Κριστιάνο Ρονάλντο (ΦΩΤΟ) 26/09/2022 Ο Μπρούνο Άλβες διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην εθνική Πορτογαλίας, ενώ  ότι ο σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον είχε πείσει να μην αποσυρθεί. Ο Άλβες ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τον Ρονάλντο, τον οποίο επισκέφθηκε στο πλαίσιο αγώνα της εθνικής Πορτογαλίας στο Nations League και του έδωσε ένα ενθύμιο της ΑΕΚ. "Ευχαριστώ όλους από την πορτογαλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου που με υποδεχθήκατε στοργικά και με κάνατε χαρούμενο. Σε ευχαριστώ Κριστιάνο Ρονάλντο για την προσοχή που μου έδειξες και τη στοργή που έδειξες στην αποδ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Χαμόγελα στην ΑΕΚ με Μουκουντί

Το «14» επέλεξε ο Πιερό (ΦΩΤΟ)

Η έκρηξη του Ραφίνια σε χλευαστικά σχόλια κάτω από φωτογραφία με τη σύντροφό του: “Θα ήσουν άσχημος ακόμη κι αν είχες λεφτά”

Τιμήθηκε για τα 100 παιχνίδια με την Αγγλία ο Κέιν

Πιερό: Το «αντίο» στην Μακάμπι Χάιφα (VIDEO)

ΑΕΚ Handball: Φιλική νίκη επί της Ανόρθωσης