Σάββας Πούμπουρας για Λιάγκα – Δούκισσα: «Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται»
08:04 - 26/09/2022
Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Σάββας Πούμπουρας. Ο γνωστός παρουσιαστής κλήθηκε να απαντήσει και για την αποχώρηση […]
The post Σάββας Πούμπουρας για Λιάγκα – Δούκισσα: «Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Σάββας Πούμπουρας για την αποχώρηση της Δούκισσας από το Πρωινό
«Ο καθένας κάνει αυτό που λέει η καρδούλα του», είπε ο Σάββας Πούμπουρας. Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, όπου κλήθηκε να απαντήσει και για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό. «Ο καθένας κάνει αυτό που λέει η καρδούλα του κι όπως νιώθει καλά. Αν κάπου δεν νιώθουμε καλά, ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Σάββας Πούμπουρας για την αποχώρηση της Δούκισσας από το Πρωινό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΣάββας Πούμπουρας για Λιάγκα – Δούκισσα: «Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται»
Στην αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό αναφέρθηκε ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.Στην αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό αναφέρθηκε ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.«Ο καθένας κάνει αυτό που λέει η καρδούλα του κι όπως νιώθει καλά. Αν κάπου δεν νιώθουμε καλά, εννοείται θα αποχωρήσουμε. Κι εγώ έχω αποχωρήσει από εκπομπή. Ότι λέει η καρδούλα του καθενός για να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣάββας Πούμπουρας για Λιάγκα – Δούκισσα: «Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται»
«Ο καθένας να είναι καλά και να έχει δουλίτσα όλος ο κόσμος, αυτό θέλω να πω»
Διαβάστε το στο news.gr