Σάββας Πούμπουρας για Λιάγκα – Δούκισσα: «Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται»

08:04 - 26/09/2022

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις ο Σάββας Πούμπουρας. Ο γνωστός παρουσιαστής κλήθηκε να απαντήσει και για την αποχώρηση […] The post Σάββας Πούμπουρας για Λιάγκα – Δούκισσα: «Δεν με ενδιαφέρει τι γίνεται» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σάββας Πούμπουρας για την αποχώρηση της Δούκισσας από το Πρωινό

«Ο καθένας κάνει αυτό που λέει η καρδούλα του», είπε ο Σάββας Πούμπουρας. Ο Σάββας Πούμπουρας έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών, όπου κλήθηκε να απαντήσει και για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό. «Ο καθένας κάνει αυτό που λέει η καρδούλα του κι όπως νιώθει καλά. Αν κάπου δεν νιώθουμε καλά, ... Περισσότερα To άρθρο Ο Σάββας Πούμπουρας για την αποχώρηση της Δούκισσας από το Πρωινό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στην αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό αναφέρθηκε ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.Στην αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό αναφέρθηκε ο Σάββας Πούμπουρας, ο οποίος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών.«Ο καθένας κάνει αυτό που λέει η καρδούλα του κι όπως νιώθει καλά. Αν κάπου δεν νιώθουμε καλά, εννοείται θα αποχωρήσουμε. Κι εγώ έχω αποχωρήσει από εκπομπή. Ότι λέει η καρδούλα του καθενός για να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«Ο καθένας να είναι καλά και να έχει δουλίτσα όλος ο κόσμος, αυτό θέλω να πω»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»