Γιώργος Ασημακόπουλος: «Καλύτερα η Φαίη Σκορδά μόνη της»

18:50 - 25/09/2022

Με αφορμή τις φήμες για τη συμμετοχή στο J2US μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και […] The post Γιώργος Ασημακόπουλος: «Καλύτερα η Φαίη Σκορδά μόνη της» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Ασημακόπουλος: Καλύτερα η Φαίη Σκορδά μόνη της

Με αφορμή τις φήμες για τη συμμετοχή στο J2US μίλησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου. Μέσα σε όλα, δε, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την Φαίη Σκορδά! «Tην Φαίη την είδα φέτος πάρα πολύ λαμπερή! Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η Φαίη! Μ’ αρέσει που είναι μόνη της, μ’ αρέσει που έχει πάλι την τσαχπινιά της. Την βλέπω πιο λαμπερή, μ’ αρέσει το στούντιο. Δηλαδή θέλω να πάω και καλεσμένος εκεί… Δεν ξέρω… Είχαμε μιλήσει μέσω Instagram και της λέω «αγάπη, καλύτερα»! Μόνη της, ωραία, ωραίο το πάνελ, φρέσκια». «Δεν έχω κάτι να χωρίσω με τον Γιώργο Λιάγκα, απλά θα πρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Ασημακόπουλος: "Καλύτερα η Φαίη Σκορδά μόνη της"

"Δεν έχω κάτι να χωρίσω με τον Γιώργο Λιάγκα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»