«Ποταμός» ο Θανάσης Χειμωνάς: «Έλεγαν ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε εξαιτίας μου»
17:42 - 25/09/2022
Ο Θανάσης Χειμωνάς παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο […]
The post «Ποταμός» ο Θανάσης Χειμωνάς: «Έλεγαν ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε εξαιτίας μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θανάσης Χειμωνάς: «Έλεγαν ότι είμαι ανάξιος γιος και ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε εξαιτίας μου»
Ο Θανάσης Χειμωνάς παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.Ο Θανάσης Χειμωνάς παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.Μεταξύ άλλων, ο γνωστός συγγραφέας αναφέρθηκε στην πολιτική ορθότητα και την υπερβολή της καθώς και τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς που ο ίδιος δέχεται στα social media. Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Χειμωνάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάθε άνθρωπος οφείλει να είναι απέναντι σε κάθε είδος ρατσισμού, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘανάσης Χειμωνάς: «Έλεγαν ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε εξαιτίας μου»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κυριάκο Θεοδοσίου, παραχώρησε ο Θανάσης Χειμωνάς. Μεταξύ
To άρθρο Θανάσης Χειμωνάς: «Έλεγαν ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε εξαιτίας μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘανάσης Χειμωνάς: "Έλεγαν ότι ο πατέρας μου αυτοκτόνησε εξαιτίας μου"
"Έχουμε φτάσει σε μια εποχή που αν μια γυναίκα σε βρίσει και της απαντήσεις, χωρίς να αναφερθείς στο φύλο της, μπορεί να πάρει αυτό που είπες και να σε πει σεξιστή"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr