Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν ξέρω τον Χρήστο Βασιλόπουλο, τι είναι;»

13:47 - 25/09/2022

O Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στο Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα για τη νέα του σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», το […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν ξέρω τον Χρήστο Βασιλόπουλο, τι είναι;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν ξέρω τον Χρήστο Βασιλόπουλο, τι είναι;

Για το θέμα που προέκυψε με τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την αγγελία που έβαλε ρωτήθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. «Δεν το ξέρω, ούτε τον κ. Βασιλόπουλο ξέρω. Τι είναι; Δεν ξέρω. Δεν το γνωρίζω το θέμα, δεν μπορώ να τοποθετηθώ αλλά οι άνθρωποι όταν δουλεύουν πρέπει να πληρώνονται», είπε στην κάμερα του OPEN. Επιπλέον, μίλησε και για την εκπομπή που θα κάνει ο Γιάννης Μπέζος: «Βέβαια με πήρε ο Γιάννης και μιλήσαμε. Μόλις βρω χρόνο, θα πάω. Μπορώ να μην πάω στον Γιάννη; Φτάνουν οι παρουσιάσεις. Θέλω μόνο να ασχοληθώ με την υποκριτική και τίποτα άλλο».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Δεν τον ξέρω τον Χρήστο Βασιλόπουλο»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε για την ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Βασιλόπουλος και αναζητούσε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν ξέρω τον Χρήστο Βασιλόπουλο, τι είναι;

Για το θέμα που προέκυψε με τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την αγγελία που έβαλε ρωτήθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. «Δεν το ξέρω, ούτε τον κ. Βασιλόπουλο ξέρω. Τι είναι; Δεν ξέρω. Δεν το γνωρίζω το θέμα, δεν μπορώ να τοποθετηθώ αλλά οι άνθρωποι όταν δουλεύουν πρέπει να πληρώνονται», είπε στην κάμερα του OPEN. Επιπλέον, μίλησε και […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Καταπέλτης ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν ξέρω τον Χρήστο Βασιλόπουλο, τι είναι –

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend για τη νέα τηλεοπτική σειρά “Κάνε ότι κοιμάσαι” που πρωταγωνιστεί, για το θέμα που προέκυψε με τον Χρήστο Βασιλόπουλο και για την εκπομπή του Γιάννη Μπέζου. “Δεν το ξέρω το θέμα, ούτε τον κ. Βασιλόπουλο ξέρω. Τι είναι; Δεν ξέρω. Δεν το γνωρίζω το θέμα, […] The post Καταπέλτης ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Δεν ξέρω τον Χρήστο Βασιλόπουλο, τι είναι – appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»