Καρφιά Αλεξανδράκη σε Αλεξάνδρου: «Είστε γελοίοι. Πιο γελοίοι όμως είναι οι υποτιθέμενοι φίλοι μου»

13:00 - 25/09/2022

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη φαίνεται πως είναι ακόμα η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά την ξαφνική είδηση που «έσκασε» σήμερα το πρωί (25/9) και…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Έξαλλη με τον… κολλητό της Αλεξάνδρου για την «απόπειρα αυτοκτονίας»! «Πιο γελοίοι είναι οι υποτιθέμενοι φίλοι μου»

«Τα πήρε» πολύ άσχημα- όπως φαίνεται- η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την πληροφορία που δημοσιεύτηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» περί δήθεν απόπειρας αυτοκτονίας της σε γνωστό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.«Τα πήρε» πολύ άσχημα- όπως φαίνεται- η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την πληροφορία που δημοσιεύτηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» περί δήθεν απόπειρας αυτοκτονίας της σε γνωστό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.Πέραν όλων των άλλων, εκνευρίστηκε και με τον σύντροφο της κολλητής της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ήταν στο πάνελ της εκπομπής, από όπου δημοσιεύτηκε η […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καρφιά Αλεξανδράκη σε Αλεξάνδρου: «Είστε γελοίοι. Πιο γελοίοι όμως είναι οι υποτιθέμενοι φίλοι μου»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη φαίνεται πως είναι ακόμα η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτος ο Παύλος Πολάκης σε δημοσκόπηση της GPO

Τζέικ Πολ – Μάικ Τάισον: Τα «τρελά» λεφτά που θα πάρουν κι η κριτική στον 58χρονο θρύλο του μποξ

Ανατριχίλα ο διάλογος Αγγελικής Νικολούλη με την Ειρήνη Μουρτζούκου: «Θες να με βάλεις φυλακή»

Ντόναλντ Τραμπ, η μεγάλη επιστροφή – Πώς κέρδισε τη «μάχη» δύο διαφορετικών κόσμων

Τουρκία: Στη «φάκα» μία από τις πλέον διαβόητες συμμορίες – Οι κινήσεις «ματ» των ΕΥΠ και ΜΙΤ

Βίντεο δείχνει τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν σταματήσουμε τον καφέ