Αλεξάνδρα Ούστα: «Σαν να ήθελαν να «φάνε» κάτι από μένα και από τον Σάκη Μπουλά»
20:52 - 24/09/2022
Συνέντευξη στις Μαμάδες και τη Ζωή Κρονάκη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Ούστα, το απόγευμα του Σαββάτου, στη δημόσια τηλεόραση. Η γοητευτική ηθοποιός […]
The post Αλεξάνδρα Ούστα: «Σαν να ήθελαν να «φάνε» κάτι από μένα και από τον Σάκη Μπουλά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξάνδρα Ούστα για τον θάνατο του Σάκη Μπουλά: Ήθελαν να «φάνε» κάτι από μένα και κάτι από εκείνον
«Έχω αποκλειστεί από εκπομπή, γιατί δεν ήθελα να μιλήσω για την απώλειά του» - Δείτε το βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΟύστα για Σάκη Μπουλά: Ήθελαν να «φάνε» κάτι από μένα και κάτι από εκείνον
Αποκάλυψε μάλιστα ότι υπήρξε εκπομπή που την απέκλεισε από καλεσμένη, γιατί δεν ήθελε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο γεγονός
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΑλεξάνδρα Ούστα: «Σαν να ήθελαν να «φάνε» κάτι από τον Σάκη Μπουλά και εμένα»
Συνέντευξη στις Μαμάδες και τη Ζωή Κρονάκη παραχώρησε η Αλεξάνδρα Ούστα, το απόγευμα του Σαββάτου, στη δημόσια τηλεόραση.
Διαβάστε το στο thebest.grΑλεξάνδρα Ούστα: «Ο κόσμος όταν πέθανε ο Σάκης Μπουλάς ήθελε να «φάει» κάτι από μένα και κάτι από εκείνον»
Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε η είδηση του θανάτου του Σάκη Μπουλά με τον
To άρθρο Αλεξάνδρα Ούστα: «Ο κόσμος όταν πέθανε ο Σάκης Μπουλάς ήθελε να «φάει» κάτι από μένα και κάτι από εκείνον» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλεξάνδρα Ούστα: "Σαν να ήθελαν να «φάνε» κάτι από μένα και τον Σάκη Μπουλά"
"Ισχύει ότι έχω αποκλειστεί από εκπομπή επειδή δεν ήθελα να μιλήσω για αυτό το θέμα και το έχω πει"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr