Μαγκουάιρ: Η κριτική γίνεται για τα ...κλικς και γιατί είμαι αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
15:30 - 24/09/2022
Ο Χάρι Μαγκουάιρ απάντησε στην κριτική που δέχεται για την κακή φόρμα που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, λέγοντας ότι γίνεται για τα κλικς λόγω της αρχηγίας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαγκουάιρ: «Με κριτικάρουν γιατί είμαι αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
Δηλώσεις λίγο μετά την χθεσινή (23/9) ήττα της εθνικής Αγγλίας κόντρα στην Ιταλία, έκανε ο Χάρι Μαγκουάιρ, απαντώντας στην έντονη κριτική που του ασκείται. Αφού τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για εκείνον, ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε πως τα Μέσα ασχολούνται συνεχώς μαζί του διότι είναι αρχηγός. «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει […]
The post Μαγκουάιρ: «Με κριτικάρουν γιατί είμαι αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΜαγκουάιρ: «Με κριτικάρουν γιατί ι αρχηγός της Γιουνάιτεντ»
Μαγκουάιρ: «Με κριτικάρουν γιατί ι αρχηγός της Γιουνάιτεντ»
24/09/2022
Για την κριτική που δέχεται μίλησε ο Χάρι Μαγκουάιρ, λέγοντας πως δεν τον ενδιαφέρει τι γράφεται για αυτόν.
Tελευταία στον όμιλό της στο Nations League βρίσκεται η Αγγλία, με τον Χάρι Μαγκουάιρ να μιλά μετά την ήττα από την Ιταλία, για την κριτική που κάνουν σε αυτόν και να λέει πως δεν τον ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για αυτόν και πως ο λόγος που ασχολούνται μαζί του είναι για τα κλικς.
«Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για μένα. Φτιάχνονται διαρκώς ιστορίες γιατί είμαι αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα αποτελέσουν θέμα. Αυτός είναι ο λόγος που ασχολούνται μαζί μου, για να
Διαβάστε το στο filathlos.gr