Μανωλάς: «Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα»
11:16 - 24/09/2022
Ο Κώστας Μανωλάς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με μήνυμά του στο Instagram ξεκαθαρίζοντας πως δεν τέθηκε θέμα χρημάτων ενώ επεσήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι πάντα στην καρδιά του.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Κώστας Μανωλάς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό: «Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος»
Ο Κώστας Μανωλάς θέλησε να πει “αντίο” στον Ολυμπιακό, μέσω των social media και αποκάλυψε πως αποφάσισε να φύγει από Πειραιώτες, όταν κατάλαβε πως δεν ήταν αναγκαίος για την ομάδα. Ο Κώστας Μανωλάς -ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι ποδοσφαιριστής της Σάρτζα- ευχαρίστησε τα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διευκρινίζοντας τους λόγους για τους οποίους ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Κώστας Μανωλάς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό: «Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΜανωλάς: «Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στον Ολυμπιακό και αποφάσισα να φύγω»
Τον Ολυμπιακό αποχαιρέτισε ο Κώστας Μανωλάς, εξηγώντας τους λόγους που έφυγε.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜανωλάς: Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα
Ο Κώστας Μανωλάς είναι ήδη κάτοικος Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων καθώς χθες ανακοινώθηκε από την Σάρτζα, έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο που εδρεύει στο Ντουμπάϊ.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΜανωλάς: Δεν έφυγα για τα λεφτά, ένιωσα πως δεν ήμουν αναγκαίος στον Ολυμπιακό
Σε ανάρτησή του, ο πρώην διεθνής στόπερ της Σάρτζα ξεκαθάρισε, ουσιαστικά, πως τον έδιωξαν από το λιμάνι
Διαβάστε το στο aek365.comΜανωλάς: “Δεν ήμουν αναγκαίος στον Ολυμπιακό”
Την πίκρα του εξέφρασε ο Κώστας Μανωλάς για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο οποίος ξεκαθάρισε πάντως πως δεν ήταν θέμα χρημάτων η λύση του συμβολαίου του.
The post Μανωλάς: “Δεν ήμουν αναγκαίος στον Ολυμπιακό” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΜανωλάς: «Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στον Ολυμπιακό και αποφάσισα να φύγω»
Τον Ολυμπιακό αποχαιρέτισε ο Κώστας Μανωλάς, εξηγώντας τους λόγους που…
Διαβάστε το στο onsports.grΟ Κώστας Μανωλάς αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό: «Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος»
Ο Κώστας Μανωλάς θέλησε να πει “αντίο” στον Ολυμπιακό, μέσω των social media και αποκάλυψε πως αποφάσισε να φύγει από Πειραιώτες, όταν κατάλαβε πως δεν ήταν αναγκαίος για την ομάδα. Ο Κώστας Μανωλάς -ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι ποδοσφαιριστής της Σάρτζα- ευχαρίστησε τα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, διευκρινίζοντας τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τους “ερυθρόλευκους”. Παράλληλα, ευχαρίστησε […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΜανωλάς: «Κατάλαβα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στον Ολυμπιακό, δεν ήταν θέμα χρημάτων»
Το δικό του «αντίο» στον Ολυμπιακό, θέλησε να πει ο Κώστας Μανωλάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. Ο 31χρονος στόπερ, που εδώ και λίγες ώρες είναι ποδοσφαιριστής της Σάρτζα, ευχαρίστησε τα στελέχη των πρωταθλητών Ελλάδας, διευκρινίζοντας τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το… λιμάνι, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι κατάλαβε και ένιωσε ότι δεν […]
The post Μανωλάς: «Κατάλαβα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στον Ολυμπιακό, δεν ήταν θέμα χρημάτων» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr