Χάμιλτον: «Θα είμαι μαζί με τη Mercedes μέχρι...»

17:56 - 23/09/2022

Χάμιλτον: «Θα είμαι μαζί με τη Mercedes μέχρι...» 23/09/2022 Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1 παραχώρησε ο Λιούις Χάμιλτον, τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει να τρέχει για πολλά ακόμα χρόνια με την Mercedes! Επιπλέον, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κατακτήσει ένα ακόμα πρωτάθλημα, με το οποίο θα ξεπεράσει τον θρυλικό Μίκαελ Σουμάχερ, λέγοντας πως αποτελεί στόχο του, αλλά και μια ιδιαίτερη πρόκληση για εκείνον! Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βρετανός πιλότος: «Για πολλά χρόνια γίνονται αναφορές και δημιουργούνται ιστορίες για το πότε θα αποσυρθώ και θα σταματήσω από την F1. Νιώθω πιο υγιής από ποτέ και όσο εστιάζω σε αυτό, νιώθω πως έχω τη φυσική κα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάμιλτον: “Θα είμαι μαζί με τη Mercedes μέχρι να πεθάνω”

Ο Λούις Χάμιλτον σε συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα της φόρμουλα 1, τόνισε πως δεν θα εγκαταλείψει την Μερσέντες τα επόμενα χρόνια και πως στόχος του είναι να ξεπεράσει σε τίτλους τον τεράστιο Μίκαελ Σουμάχερ. Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Formula 1 παραχώρησε ο Λιούις Χάμιλτον, τονίζοντας πως θέλει να συνεχίσει να τρέχει για πολλά ακόμα χρόνια με […] The post Χάμιλτον: “Θα είμαι μαζί με τη Mercedes μέχρι να πεθάνω” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)