Τζόυς Ευείδη: Αυτός είναι ο λόγος που η φωνή της είναι τόσο βραχνή
16:04 - 23/09/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή
To άρθρο Τζόυς Ευείδη: Αυτός είναι ο λόγος που η φωνή της είναι τόσο βραχνή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόυς Ευείδη: Αυτός είναι ο λόγος που η φωνή της είναι τόσο βραχνή
Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις απώλειες, την κατάθλιψη και τη χαλάρωση των φωνητικών της χορδών.Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις απώλειες, την κατάθλιψη και τη χαλάρωση των φωνητικών της χορδών.«Όταν δεν δουλεύω δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ μαϊντανοκατασταση, απείχα περίπου δυο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά. Είμαι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤζόυς Ευείδη: Αυτός είναι ο λόγος που η φωνή της είναι τόσο βραχνή
Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον δημοσιογράφο, Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τις απώλειες, την κατάθλιψη και τη χαλάρωση των φωνητικών της χορδών. «Όταν δεν δουλεύω δεν δίνω συνεντεύξεις, μου φαίνεται πολύ μαϊντανοκατασταση, απείχα περίπου δυο χρόνια. Η τελευταία διετία ήταν καταθλιπτική, γιατί ξαφνικά γίνεσαι νοικοκυρά. […]
Διαβάστε το στο irafina.gr