Στέλιος Παρλιάρος: «Το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου θα παντρευτεί και θα λένε ακόμα ότι είναι δικό μου»
14:16 - 23/09/2022
Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Στέλιος Παρλιάρος αναφέρθηκε και στη φημολογία που υπήρχε για τη σχέση του με τον […]
The post Στέλιος Παρλιάρος: «Το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου θα παντρευτεί και θα λένε ακόμα ότι είναι δικό μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέλιος Παρλιάρος: «Το παιδί του Σεργουλόπουλου θα παντρευτεί και θα λένε ακόμα ότι είναι δικό μου»
Ο γνωστός ζαχαροπλάστης αναφέρθηκε στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί γύρω από τη σχέση του με τον παρουσιαστή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΣτέλιος Παρλιάρος: «Το παιδί του Σεργουλόπουλου θα παντρευτεί και θα λένε ακόμα ότι είναι δικό μου»
Στη φημολογία που υπήρχε για τη σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και το παιδί του μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο πώς προέκυψαν οι φήμες γύρω από τη σχέση του με τον παρουσιαστή. «Έτυχε να πουν τότε, ότι ο Φώτης είχε κάνει σχέση με έναν […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣτέλιος Παρλιάρος: "Το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου θα παντρευτεί και θα λένε ακόμα ότι είναι δικό μου"
"Έτυχε να πουν τότε ότι ο Φώτης έχει σχέση με έναν σεφ κι επειδή εγώ είμαι κολλητός φίλος του Φώτη..."
Διαβάστε το στο patrasevents.gr