Στέλιος Παρλιάρος: «Το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου θα παντρευτεί και θα λένε ακόμα ότι είναι δικό μου»

14:16 - 23/09/2022

Μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Στέλιος Παρλιάρος αναφέρθηκε και στη φημολογία που υπήρχε για τη σχέση του με τον […] The post Στέλιος Παρλιάρος: «Το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου θα παντρευτεί και θα λένε ακόμα ότι είναι δικό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Παρλιάρος: «Το παιδί του Σεργουλόπουλου θα παντρευτεί και θα λένε ακόμα ότι είναι δικό μου»

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης αναφέρθηκε στην έντονη φημολογία που κυκλοφορεί γύρω από τη σχέση του με τον παρουσιαστή

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Στέλιος Παρλιάρος: «Το παιδί του Σεργουλόπουλου θα παντρευτεί και θα λένε ακόμα ότι είναι δικό μου»

Στη φημολογία που υπήρχε για τη σχέση του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και το παιδί του μίλησε ο Στέλιος Παρλιάρος. Ο γνωστός ζαχαροπλάστης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» κι αρχικά, αναφέρθηκε στο πώς προέκυψαν οι φήμες γύρω από τη σχέση του με τον παρουσιαστή. «Έτυχε να πουν τότε, ότι ο Φώτης είχε κάνει σχέση με έναν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στέλιος Παρλιάρος: "Το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου θα παντρευτεί και θα λένε ακόμα ότι είναι δικό μου"

"Έτυχε να πουν τότε ότι ο Φώτης έχει σχέση με έναν σεφ κι επειδή εγώ είμαι κολλητός φίλος του Φώτη..."

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»